logo print logo ocmw print

Nieuws : Sociale dienst (OCMW)

 • Alle berichten

Nieuwsoverzicht

 • Is jouw situatie veranderd door COVID-19? Ocmw Balen kan helpen!

  wo 7 okt
  Als je het financieel moeilijk gekregen hebt door de coronacrisis, kan je steun aanvragen. Het ocmw kan ook deze mensen verder helpen (dus niet enkel mensen met een laag loon of werklozen). Je kan contact opnemen met het ocmw en zij bekijken of je ervoor in aanmerking komt.
 • Vraag COVID-19-toeslag via Groeipakket aan vóór 1 november

  wo 30 sep
  Gezinnen die het financieel moeilijk hebben wegens een inkomensverlies door de coronacrisis, kunnen eenmalig een extra ondersteuning van 120 euro krijgen via het Groeipakket. Je kan deze COVID-19-toeslag aanvragen tot en met 31 oktober. De sociale dienst van het ocmw kan je helpen bij deze aanvraag.
 • Strijd mee tegen armoede en ga aan de slag als buddy voor kansarme Balenaars

  ma 21 sep
  De vzw ArmenTeKort wil in samenwerking met het ocmw ook in Balen kansarmoede aanpakken door buddy's te koppelen aan buurtgenoten die minder kansen kregen. Wil jij ook buddy worden? Schrijf dan in voor een online infosessie en kom alles te weten over dit project.
 • In de problemen? Ocmw-huis Balen zoekt mee naar oplossingen!

  do 18 jun
  Zit jij op een of andere manier in moeilijkheden? Ocmw-huis Balen kan je op verschillende manieren helpen. De sociale dienst is goed op de hoogte van diverse hulpmaatregelen (al dan niet i.v.m. corona). Neem gerust vrijblijvend contact op via 014/82 98 48, info@ocmwbalen.be of de balie.
 • Extra steun voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben door de coronacrisis

  do 26 mrt
  De Vlaamse regering vaardigt heel wat maatregelen uit voor gezinnen die het tijdelijk financieel moeilijker hebben door de coronacrisis. Zo krijg je onder bepaalde voorwaarden een tegemoetkoming voor je gas-, water- en elektriciteitsfactuur, hoef je leningen tijdelijk niet terug te betalen,...
1-5 Van 5
Naar top