Balense Kruierbon in nieuw en handig jasje

maandag 13 november 2023
Op zoek naar een nuttig cadeau, waarmee je ook nog eens de Balense handelszaken steunt? Maak dan iemand blij met een Kruierbon! De Balense cadeaubon is verkrijgbaar in het gemeentehuis en De Kruierie in een handig bankkaartformaat, in 4 mooie ontwerpen. Je kan hem ook 24/7 online aankopen.

Bankkaartmodel of online

De Kruierbon is vanaf nu in een handig bankkaartmodel verkrijgbaar aan de balie van VC De Kruierie of het gemeentehuis. Je kan daar de standaard Kruierbon aankopen, of kiezen voor een ontwerp in het thema kerst, feest en liefde. De bon wordt verpakt in een mooi doosje, ideaal om bijvoorbeeld straks onder de kerstboom te leggen of als nieuwjaarscadeau te geven.

Natuurlijk kan je de Kruierbon ook nog steeds 24/7 online aankopen via www.balen.be/kruierbon. Handig als je last-minute nog op zoek moet naar een cadeautje! Je krijgt de bon vervolgens meteen in jouw mailbox, of kan hem rechtstreeks naar iemand laten versturen. 

Je kiest zowel voor het bankkaartmodel als de online versie zelf welk bedrag je aan de bon toekent. Je kan de cadeaubon in meerdere keren opgebruiken, bij dezelfde of verschillende handelaars. Wil je een groter aantal Kruierbons tegelijk bestellen, bijvoorbeeld als eindejaarsgeschenk voor je werknemers? Vraag dit dan op tijd aan in VC De Kruierie.

Steun de Balense handelszaken

Met de Kruierbon maak je niet alleen iemand blij met een nuttig geschenk, je steunt er tegelijk ook de Balense handelszaken mee, waar kwaliteit, service en vriendelijkheid steeds voorop staan. Zij zorgen op hun beurt voor lokale tewerkstelling en steunen onze eigen verenigingen (wat niet het geval is bij buitenlandse webshops). Het aanbieden van de Kruierbon kadert mee in het Europese Leader-project 'Totally Locally' (Liever Lokaal).

Nieuwsoverzicht
Kruierbon

Contact

Dienst lokale economie en markten

(Nationale Feestdag)
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 41 81
e-mail
lokale.economie@balen.be

Deel deze pagina

Naar top