KiXs & Kuren

KiXs krokus

De vrijetijdsdiensten van de gemeente Balen hebben weer hun uiterste best gedaan om een leuk en gevarieerd programma samen te stellen voor jongeren tussen 3 & 12 jaar. Knutselen, voorleesverhaaltjes, coole sporten, film,... Je kan het allemaal beleven tijdens de krokusvakantie. 


Activiteiten KiXs & Kuren

Je vindt het volledige programma in de KrokusKiXs, die verdeeld werd in alle Balense scholen of bekijk het hier online.


Online inschrijven 

Heb je je keuze gemaakt? Je kan enkel online inschrijven via vrijetijd.balen.be. Je kan hier snel en eenvoudig zelf een login voor aanmaken. 

Lukt het niet om de login zelf aan te maken? Vul dan een aanvraag in. Het aanvraagformulier kan je terugvinden op het digitaal loket van de gemeente Balen www.balen.be/login. Je ontvangt (ten laatste binnen de 72u na aanvraag) een mail met daarin jouw logingegevens.

Je kan niét inschrijven via mail of telefoon. Ben je niet in de mogelijkheid om online in te schrijven? Geef dan een seintje via kixsenkuren@balen.be of bel naar 0498/86 58 57 (vrijetijdsbemiddelaar Hanne Weckx).

Betalen gebeurt online. Je kan voor alle activiteiten je UiTPAS Kempen gebruiken. 


Activiteit volzet?

Bij elke activiteit is er een minimum en maximum aantal deelnemers. Als er onvoldoende inschrijvingen zijn, gaat een activiteit niet door. Hiervan word je tijdig verwittigd.

Als het maximum aantal deelnemers bereikt is, kan je ervoor kiezen om op de wachtlijst te komen. Wanneer er een plaatst vrijkomt, word je persoonlijk gecontacteerd en krijg je de mogelijkheid om alsnog in te schrijven. Betalen doe je pas als je effectief voor de activiteit wordt ingeschreven. 

Openingsuren & contact

Open vandaag: 10u - 16u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
kixsenkuren@balen.be
Naar top