Keiheuvel

Dit recreatiedomein met gratis* speeltuin is gelegen in een prachtig natuurlijk kader. Het is met zijn totale oppervlakte van ca. 108 ha, een uitgelezen oase voor de liefhebber van rust en stilte. In het recreatiepark kan je terecht voor een amusant en lekker dagje zon, sport en water met het hele gezin.

*Uitzonderlijk gewijzigde situatie in zomer 2020 t.g.v. coronavirus. Meer info

Sportfaciliteiten

Voor de sportievelingen is er een atletiekpiste, een voetbalveld, een trampolinepark, een openluchtzwembad, en de mogelijkheid om te minigolfen. Wat verderop biedt sporthal GT de mogelijkheid tot binnensporten (tennis, squash, fitness, tafeltennis, dans en snooker).

Bowlen kan je in Bowling Helios. 

Rural caching

Rural caching is een 'schattenjacht' waarbij je met behulp van plaatscoördinaten en een draagbaar gps-toestel op zoek kan gaan naar een 'schat’ . Onderweg los je allerlei opdrachten op om de coördinaten van de schat te weten te komen. De oplossingen brengen je dichter bij de schat. Het zou echter geen RURAL caching zijn indien de vragen en proeven niet zouden gaan over landbouw, landschap en omgeving. Op een leerrijke, actieve en avontuurlijke manier ontdek je zo het platteland. Een wandeling met net dat ietsje meer!

Meer info hierover krijg je in het Recreatiedomein Keiheuvel.

Fietsverhuur

Openingsuren domein

Contactgegevens

Aeroclub Keiheuvel

Wil je zelf leren zweefvliegen? Of heb je gewoon zin om eens mee te vliegen met een ervaren piloot in een zweef– of motorvliegtuig? Dan moet je in Aeroclub Keiheuvel zijn. Een drankje kan achteraf in het clubhuis ‘De Kei’.

www.aeroclub-keiheuvel.be


 

Camping GT: www.gtkeiheuvel.be

Fotoalbums

2017 Muziekterras Keiheuvel Alle fotoalbums

Openingsuren & contact

Open vandaag: 9u30 - 21u
adres
17de Esc. Lichtvliegwezenlaan 142490 Balen
tel.
014/74 41 90
e-mail
info@keiheuvel.be
Naar top