Nieuws : UiTPAS voor inwoners

Nieuwsoverzicht

 • Haal alles uit het najaar met je UiTPAS

  do 7 sep
  Met het najaar in het vooruitzicht staan er weer tal van leuke activiteiten en uitstappen gepland in Balen en omgeving. Het is een prachtige tijd om te genieten van de natuur, cultuur en sport. Met je UiTPAS beleef je bovendien nog meer plezier aan alle activiteiten die de gemeente te bieden heeft.
 • Nieuw omruilvoordeel: 'Bordje Geluk' voor slechts 10 UiTPAS-punten

  di 8 aug
  Ben je op zoek naar een heerlijke manier om jezelf te verwennen en wat geluk te bezorgen? Goed nieuws! In ruil voor slechts 10 UiTPAS-punten kan je nu genieten van een 'Bordje Geluk' in het koffie- en theehuisje van de Gelukzaaiers aan de Pastorij van Olmen.
 • Je UiTPAS altijd op zak met de UiTPAS-app

  ma 13 mrt
 • Heb jij je UiTPAS al?

  vr 3 feb
  UiTPAS is je voordeelkaart voor vrije tijd. Spaar UiTPAS-punten en ruil je punten voor heel wat voordelen, zoals een gratis consumptie of zwembeurt. Mensen met een beperkt budget krijgen met UiTPAS bovendien straffe kortingen op alle voorstellingen en andere activiteiten.
 • Van Vrijetijdscheque naar UiTPAS

  zo 1 jan
 • Balense Vrijetijdscheque maakt plaats voor UiTPAS Kempen

  do 23 jun
  Vanaf 1 januari 2023 sluit het gemeentebestuur aan bij UiTPAS Regio Kempen en gebruiken we de UiTPAS bij vrijetijdsactiviteiten. Dat betekent dat de Balense Vrijetijdscheques verdwijnen. Na 31 december 2022 stopt de verkoop van deze cheques volledig.
1-6 Van 6
Naar top