logo print logo ocmw print

Nieuws : Communicatiekanalen

Nieuwsoverzicht

 • Winkels heropenen op maandag 11 mei: winkel in Balen met een gerust hart

  vr 8 mei
  Op maandag 11 mei mogen kleinhandelszaken de deuren terug openen. Het gemeentebestuur wenst alle Balense winkeliers een vlotte en veilige heropstart, en ondersteunt hen daarbij met communicatiemateriaal. Het roept alle Balenaars ook op om lokaal te winkelen. Check www.balenwinkelthier.be!
 • Gratis vloerstickers en affiches voor Balense ondernemers!

  di 5 mei
  Het gemeentebestuur wil Balense ondernemers met gratis vloerstickers en affiches helpen om het contact met en tussen klanten zo veilig mogelijk te doen verlopen. Je kan ze afhalen in het gemeentehuis, de affiches kan je hier ook downloaden en zelf printen.
 • Nieuwe bedrijvengids online: Balen winkelt hier (met een gerust hart)!

  do 30 apr
  Vanaf nu vind je op www.balenwinkelthier.be een handig overzicht van de (aangepaste) diensten van de Balense ondernemers. Met deze nieuwe bedrijvengids wil het gemeentebestuur burgers makkelijker de weg helpen vinden naar de lokale ondernemers, om hen zo extra te ondersteunen in deze moeilijke tijd.
 • Balense ondernemers, schrijf je snel in voor nieuwe gemeentelijke bedrijvengids!

  di 28 apr
  In deze harde coronatijden wil het gemeentebestuur de handelaars en bedrijven extra ondersteunen door deze week nog een splinternieuwe 'Balen winkelt hier'-website te lanceren. Wil jij als Balense ondernemer ook graag gratis jouw gegevens op deze site? Vul dan snel het e-loket in!
 • Brief aan alle inwoners van onze gemeente over coronamaatregelen

  wo 25 mrt
  Op woensdag 25 of donderdag 26 maart vonden alle inwoners een officiële brief van het gemeente- en ocmw-bestuur in hun brievenbus. Hiermee willen we iedereen in onze gemeente informeren over de coronamaatregelen, ook wie niet online actief is. Je kan de brief hier ook digitaal lezen.
1-5 Van 5
Naar top