Nieuws : Raad voor gehandicapten

Nieuwsoverzicht

 • Video Winterconcert Raad voor Gehandicapten

  di 8 nov
  De Balense Raad voor Gehandicapten zet de traditie van de Winterconcerten verder. Zondag kon je in VC De Kruierie genieten van de muzikale klanken van MiSólDo (Wout Gastmans) en Yvette Van Dingenen. Animolly zorgde voor de nodige humor. Bekijk het verslag van BalenTV.
 • Raad voor Gehandicapten blaast 30 kaarsjes uit in Pakawi Park (foto & video)

  di 6 sep
  Corona had het feestje al twee keer uitgesteld, maar afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover: de Balense Raad voor Gehandicapten vierde met zo'n 135 leden haar dertigjarig bestaan in Pakawi Park in Olmen. Bekijk de foto's en video.
 • Supermarkt geeft rolstoelgebruikers duwtje in de rug

  do 9 jun
  Een speciale winkelwagen maakt het rolstoelgebruikers veel makkelijker om zelfstandig boodschappen te doen. De pas geopende Jumbo in de Vaartstraat heeft vijf van die winkelkarren klaarstaan. Het deed als eerste winkel in Balen beroep op de tussenkomst die de gemeente aanbiedt voor de aankoop ervan.
 • Gratis EDC-kaart biedt mensen met beperking (en hun begeleider) voordelen

  wo 1 jun
  De EDC-kaart is een kaart om de toegang van personen met een handicap tot cultuur, sport en vrijetijdsbesteding te vergemakkelijken. De kaart is gratis en bied mensen met een beperking (en hun begeleider) voordelen. De kaart is vanaf nu ook in onze gemeente geldig. Bekijk hier alle voordelen.
1-4 Van 4
Naar top