Nieuws : Kids@Bib

Nieuwsoverzicht

 • Tip van de bib: ‘Lily’ en ‘Storm’ (verhalenbundel)

  vr 2 dec
  Vind je het moeilijk om een boek te kiezen? Of heb je even geen inspiratie? Geen probleem, want elke vrijdag delen we een nieuwe leestip uit de bib. Deze week deelt Kristel (medewerker bib) haar favoriete verhalenbundel: Lily en Storm, de eerste twee delen van de trilogie van Tom De Cock.
 • Beroepenexpo met de boeken van Liesbet Slegers

  ma 28 nov
  Ben jij ook zo'n fan van Liesbets prentenboeken? Kom dan zeker tussen 5 en 30 december naar onze interactieve beroepenexpo. Vrij te bezoeken tijdens de openingsuren van VC De Kruierie. Inschrijven is niet nodig.
 • Foto's Pyjamavertelsels in de bib

  ma 28 nov
  Op vrijdag 25 november kwamen heel wat kinderen in pyjama, met knuffel en zaklamp, afgezakt naar een verduisterde bib om te luisteren naar spannende verhalen, gebracht door de vrijwillige voorlezers. Bekijk de foto's van de Pyjamavertelsels.
 • Lees mee met de Leesjury

  di 27 sep
  De Leesjury (voorheen Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen) is de grootste jonge lezersjury van Vlaanderen, voor kinderen en jongeren tussen 4 en 18 jaar. Elk jaar lezen en bespreken juryleden zes of acht boeken. Op het einde van het jaar stemmen ze op hun favorieten en worden de winnaars bekendgemaakt.
1-4 Van 4
Naar top