Nieuws : Kids@Bib

Nieuwsoverzicht

 • De Warmste Zaterdag (16 dec) in De Kruierie

  vr 8 dec
  Op zaterdag 16 december wordt het warm in Balen! Op die dag zetten we de deuren van VC De Kruierie open voor tal van activiteiten ten voordele van De Warmste Week.
 • Kerstfeest in de Bib (16 dec)

  vr 8 dec
  Kom jij ook naar ons gezellige kerstfeestje in de bib? Op zaterdag 16 december van 10u tot 13u organiseren we leuke kerstactiviteiten voor jong en oud. Elke keer dat je een activiteit doet, krijg je een stempel. Hoe snel krijg je de stempelkaart vol?
 • Tip van de bib: Het rouwt in jou (een eerlijk hulpboek bij het verlies van een kind)

  vr 8 dec
  Als ouders een kind verliezen zakt de grond helemaal weg onder hun voeten. Christine Vandenhole, mama van Berre*, en founder van het Berrefonds, heeft al haar ervaring en kennis gebundeld in een eerlijk hulpboek voor iedereen die van ver of dichtbij te maken krijgt met het verlies van een kind.
 • Pyjamavertelsels in de bib (foto's)

  ma 20 nov
  Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor de pyjamavertelling in de bib. Iedereen kwam gekleed in hun favoriete pyjama's en luisterde ademloos naar spannende verhalen. De knusse sfeer en het enthousiasme van onze voorleesbuddy’s maakten het een onvergetelijke avond voor jong en oud. Bekijk de foto's
 • Onderwijs: Plan je derde bib-klasbezoek vóór 17 november.

  ma 30 okt
  Via de 'lees meer' kan je op de link klikken naar het planningsprogramma.
 • Leen eens een educatief spel bij de bib

  wo 14 jun
  Ontdek educatieve spellen in de bibliotheek - een speelse manier om kinderen te helpen bij uitdagingen zoals verliefdheid, eten, pesten, culturele verschillen, verlies en sociale vaardigheden.
 • Voorlezen in de bib: elke laatste zaterdag van de maand

  di 10 jan
  Voorlezen is leuk, gezellig én stimuleert de fantasie en taalontwikkeling van kinderen. Daarom trakteert de bib elke laatste zaterdag van de maand op een voorleesmoment. Om 10u15 lezen we voor aan baby's en peuters. Om 11u is het de beurt aan jonge lezertjes vanaf 4 jaar.
1-7 Van 7
Naar top