Nieuws : Gezonde Gemeente

Nieuwsoverzicht

 • Gezocht: ambassadeurs voor Generatie Rookvrij

  do 15 jul
  In het kader van 'Generatie Rookvrij' werden recreatiedomein Keiheuvel en de 14 speelpleintjes in onze gemeente eind mei rookvrij gemaakt. Om deze rookvrije boodschap zo wijd mogelijk uit te dragen, is de werkgroep gezonde gemeente Balen op zoek naar ambassadeurs.
 • Recreatiedomein Keiheuvel en Balense speelpleintjes vanaf nu rookvrij

  ma 31 mei
  Balen en 17 andere Kempense gemeenten maken in het kader van 'Generatie Rookvrij' werk van een rookvrije toekomst voor onze kinderen. Vanaf 31 mei - niet toevallig de Werelddag zonder Tabak - zijn recreatiedomein Keiheuvel en de 14 speelpleintjes in onze gemeente rookvrij. Bekijk het videoverslag.
 • Eerstelijnspsycholoog voor 65-plussers

  vr 26 mrt
  Ben je 65+ en ervaar je dat ouder worden heel wat uitdagingen met zich meebrengt? Dan hoef je daar niet alleen door te gaan. Je kan bij onze eerstelijnspsycholoog terecht aan een voordelig tarief. Spreek erover met je huisarts of vraag ernaar bij de sociale dienst van het OCMW.
 • Video: Coach Jim helpt Balenaars om te bewegen op eigen tempo

  di 16 mrt
  Wil je meer bewegen? Dicht bij huis? Betaalbaar? En op je eigen tempo? Dan is Bewegen Op Verwijzing (BOV) iets voor jou! Jim Vancampfort is de bewegingscoach voor inwoners van Balen en Mol en stelt zichzelf en het project voor in onderstaand filmpje.
1-4 Van 4
Naar top