Nieuws : Gezonde Gemeente

Nieuwsoverzicht

 • Maak afspraak voor bloedinzameling Olmen (5 mei)

  do 28 apr
  Maak nu een afspraak voor de inzameling op donderdag 5 mei van 18u tot 20u in Sporthal Olmen (Schoolstraat). Maak voor je donatie steeds een afspraak via donorportaal.rodekruis.be of via het gratis nummer 0800/777 00. Respecteer het uur van je afspraak.
 • Haal nu je gratis magazine en assistentiekaartjes over dementie

  do 10 mrt
  Het magazine helpt zowel inwoners met dementie, familie als woonzorgcentra en hulpverleners om de ziekte beter te leren kennen en ermee om te gaan. Lees het magazine digitaal of vraag gratis je papieren exemplaar aan. Er zijn ook assistentiekaartjes voor personen met dementie en hun mantelzorger(s).
 • Herbekijk online infosessie over verslaving

  vr 14 jan
  Op woensdagavond 12 januari organiseerde Baldemore, samen met drughulpverleners Jan Van Roey en Gilles de Bie van CAW, de online infosessie ‘Iedereen verslaafd’. 63 mensen volgden de uitzending en stelden vragen. Heb je het gemist? Dan kan je de infosessie hier opnieuw bekijken.
 • Gele doos in de koelkast kan je leven redden

  di 28 sep
  Balense 65-plussers, personen met een beperking en chronisch zieken kunnen vanaf 1 oktober gratis een ‘gele doos’ afhalen. Da’s een bewaardoos voor belangrijke medische en andere informatie, die je in de koelkast plaatst zodat de hulpverleners snel de nodige info vinden om gepaste hulp te bieden.
 • Gezonder leven met hulp van gratis platform BIBOPP

  ma 20 sep
  Als je gezonder wil leven, kan je vanaf nu gebruikmaken van het gratis online gezondheidsplatform BIBOPP (Burgers In Beweging met het Online PreventiePlatform). Na het invullen van een vragenlijst op www.bibopp.be krijg je gratis persoonlijk advies met een actieplan vol activiteiten in je buurt.
1-5 Van 5
Naar top