Gemeente Balen Gemeente Balen

Nieuws : Vacatures

 • Begeleid jij mee kinderen bij klasbezoek in de Bib?

  ma 18 mrt
  De Bib van Balen is op zoek naar vrijwilligers om samen met de medewerkers van de Bib schoolkinderen te begeleiden tijdens hun klasbezoek. Interesse? Meld je dan nu aan voor deze verrijkende belevenis!
 • Vacature: zorgkundigen WZC Ter Vest

  wo 13 mrt
  Ocmw Balen is op zoek naar zorgkundigen voor (langdurige) vervangingscontracten voor woon- en zorgcentrum Ter Vest. Beschik jij over het visum van zorgkundige en heb je interesse? Contacteer dan Walter Theys (directeur WZC Ter Vest) via 014/82 92 41 of walter.theys@ocmwbalen.be.
 • Brandweer zone Kempen zoekt 5 vrijwillige brandweermannen voor post Balen

  di 5 mrt
 • Vacature: loodgieter-dakwerker

  vr 1 mrt
  Het gemeentebestuur van Balen zoekt een loodgieter-dakwerker (voltijds - contractueel - onbepaalde duur - niveau D). Je kan je kandidatuur indienen tot uiterlijk vrijdag 29 maart 2019. Bekijk de volledige infofiche bij downloads.
 • Vacature: schoonmaakpersoneel

  vr 1 mrt
  Het gemeentebestuur van Balen zoekt schoonmaakpersoneel (deeltijds - contractueel - onbepaalde duur - niveau E). Je kan je kandidatuur indienen tot uiterlijk vrijdag 29 maart 2019. Bekijk de volledige infofiche bij downloads.
 • Vacatures: loodgieter-dakwerker en schoonmaakpersoneel

  vr 1 mrt
 • Gezocht: interim-leerkrachten voor gemeentescholen

  do 28 feb
  De gemeentelijke basisscholen in Balen hebben nog een aantal vervangingsopdrachten voor leerkrachten. Ben jij als leerkracht kleuter- of lager onderwijs onmiddellijk beschikbaar? Neem dan contact op met de directie.
 • Ocmw zoekt vrijwilligers voor Ter Vest, Minder Mobielen Centrale en RolMobiel

  ma 11 feb
  Het ocmw van Balen is op zoek naar vrijwilligers voor de cafetariawerking (WZC Ter Vest), het vervoer van minder mobiele mensen (Minder Mobielen Centrale) en het vervoer van senioren naar de dagopvang (RolMobiel Balen). Wil jij deel uitmaken van ons team? Neem dan snel contact op!
 • Help jij kinderen bij WiWeTeR-workshops in de Bib?

  do 7 feb
  De Bib van Balen is op zoek naar vrijwilligers voor assistentie tijdens de WiWeTeR-workshops. Heb jij tijd en goesting om één zaterdag per maand van 9u30 tot 13u kinderen te begeleiden en er mee voor te zorgen dat de workshop vlot verloopt? Meld je dan nu aan voor deze verrijkende belevenis!
 • Meer dan 2.000 vacatures bij Defensie

  di 22 jan
  Defensie werft dit jaar maar liefst 2.035 militairen aan. Meer dan 250 van deze vacatures zijn bestemd voor de provincie Antwerpen (met kazernes in Tielen, Grobbendonk, Berlaar, Brasschaat en Burcht). Ook in de nabijgelegen kazernes van Leopoldsburg en Kleine Brogel zijn er heel wat jobs vacant.
 • Gezocht: jobstudenten voor gemeente, Ter Vest, Keiheuvel en Kikoen

  wo 16 jan
  Wil jij in de drukke zomermaanden een vakantiejob uitoefenen bij de gemeente Balen (klus-/groendienst/poetsen, balie, animator), domein Keiheuvel (redder, allrounder/poetser, ticketverkoop, kinderboerderij), WZC Ter Vest (verpleging en verzorging) of Kikoen (Kinderclub)? Stel je dan nu kandidaat!
1-11 Van 11