Nieuws : Mondiale samenwerking

 • Tweede oproep naar Balense ‘duurzame Helden’

  wo 19 jun
  Balen gaat, als pilootgemeente voor de Duurzame OntwikkelingsDoelstellingen, voor het tweede jaar op rij op zoek naar ‘duurzame Helden’. Ben jij iemand die werkt rond armoede, gezondheid, milieu, duurzaamheid,... of ken je zo iemand? Geef je dan vóór 25 augustus op bij VC De Kruierie of via e-loket.
 • Brainstorm mee over een duurzame gemeente via WhatsApp

  ma 3 jun
  Elke eerste donderdag van de maand komt een denkgroepje om 19u samen in VC De Kruierie om Balen een beetje 'duurSamer' te maken. Wie niet lijfelijk aanwezig kan zijn maar wel mee wil brainstormen, kan ook lid worden van de WhatsApp-groep. Meld je hiervoor aan aan de balie van VC De Kruierie.
 • Doe mee met 'Mei Plasticvrij' en val in de prijzen

  wo 1 mei
  Ook de gemeente Balen wil haar inwoners deze maand aanzetten om het gebruik van plastic te verminderen. Wie meedoet aan 'Mei Plasticvrij' krijgt in de Bib een herbruikbaar groenten- en fruitzakje. En als je jouw plasticvrije tip deelt op Facebook, maak je zelfs kans op een duurzame Dopper waterfles.
 • Denk jij mee rond duurzame activiteiten?

  vr 19 apr
  Wil jij mee nadenken over hoe onze gemeente een duurzaam beleid kan voeren? Dan ben je welkom bij ons denkgroepje, dat start op donderdag 2 mei (en niet op 4 april zoals in het Infoblad staat) om 19u in VC De Kruierie. Schrijf je in aan de balie van VC De Kruierie of via duursamer@balen.be.
1-4 Van 4