logo print logo ocmw print

Nieuws : Woonzorgcentrum Ter Vest

Nieuwsoverzicht

 • Bewoners WZC Ter Vest krijgen eerste vaccinatie

  vr 15 jan
  Op donderdag 14 januari kregen de bewoners van woonzorgcentrum Nethehof hun eerste vaccinatie tegen het coranavirus. Vrijdag 15 januari was WZC Ter Vest aan de beurt. Op 1 februari is het de beurt aan WZC Keiheuvel. Na drie weken krijgen de bewoners een tweede vaccin.
 • Video: Mobiele beiaard brengt kerstconcert aan Balense woonzorgcentra

  wo 30 dec
  Dinsdag trok een mobiele beiaard langs de drie Balense woonzorgcentra. Bewoners en personeel genoten met volle teugen van het hartverwarmende openraam kerstconcert. De muzikale verrassing deed hen zichtbaar deugd in deze moeilijke tijden. Bekijk de beelden van BalenTV.
 • Bewoners Ter Vest genieten van ritje met rolstoelfiets (foto's)

  wo 23 sep
  WZC Ter Vest beschikt al een jaar of vier over een rolstoelfiets, waarmee het personeel en de bewoners er geregeld op uit trekken. Met de lockdown nog vers in het geheugen doet het extra deugd om op deze manier de wind in de haren te voelen. Bekijk de foto's van enkele ritjes van de afgelopen dagen.
 • Stuur onze senioren een blijmakertje

  ma 23 mrt
  Nu de rusthuisbewoners geen bezoek meer mogen ontvangen, is elke brief of tekening voor hen een lichtpuntje in deze coronatijden. Tover jij ook een glimlach op het gezicht van onze senioren met een blijmakertje? Bekijk hier hoe je je brief, tekening, knutselwerk,... aan hen kan bezorgen.
1-4 Van 4
Naar top