Nieuws : Verenigingen

Nieuwsoverzicht

 • Gezocht: verenigingen om zomerbar Pastorij Olmen uit te baten in juli

  ma 25 apr
  Komende zomer wordt de tuin van de Pastorij van Olmen opnieuw het decor voor de hippe zomerbar. Wil jij met je vereniging een centje bijverdienen om de kas te spijzen? Stel je dan snel kandidaat via het e-loket. Er zijn nog drie data in juli beschikbaar.
 • Graspop zoekt hulp van verenigingen uit de buurt

  vr 22 apr
 • Subsidies voor nieuwe leuke initiatieven blijven VOENKEN geven

  di 12 apr
  Lokaal bestuur Balen riep vorig jaar de VOENK-subsidies in het leven om nieuwe socio-culturele initiatieven te ondersteunen. Ook in 2022 kunnen zowel individuen, groepen als verenigingen opnieuw een beroep doen op een VOENK-subsidie van 500, 1.000 of 1.500 euro.
 • Vraag je Vlaamse feestcheque aan vanaf 11 maart

  do 10 mrt
  Organiseer je in de periode van 24-26 juni of 1-11 juli een evenement met je vereniging of buren? Dan kom je onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor een feestcheque van de Vlaamse overheid, waarmee je tot 180 euro van je organisatiekost kan recupereren. Dien snel je aanvraag in vanaf 11 maart.
 • Vlaamse richtlijnen voor cultuur, jeugd, sport en evenementen aangepast

  do 27 jan
 • VC De Kruierie gaat voor uitbreiding

  ma 8 nov
  VC De Kruierie kampt al geruime tijd met een tekort aan atelierruimte voor de academies (teken-, muziek- en woordacademie) en te weinig ontmoetingsruimte voor de dagelijkse ontmoetingen. Daarom gaan we uitbreiden. We nemen jullie graag mee in de verschillende fasen van dit project.
 • Overzicht: Balen ondersteunt haar verenigingen en organisatoren

  do 1 jul
  Balen staat bekend om haar rijke verenigingsleven en vrijetijdsaanbod. Sinds de coronacrisis hebben onze verenigingen en organisatoren het evenwel niet gemakkelijk. De gemeente zet dan ook alle zeilen bij om hen te ondersteunen, o.a. met alle middelen die Balen kreeg uit het Vlaamse Noodfonds.
 • Vervaldatum Vrijetijdscheques verlengd

  do 7 jan
  Omdat er nog steeds geen of weinig vrijetijdsactiviteiten kunnen plaatsvinden, heeft het gemeentebestuur beslist om Vrijetijdscheques met vervaldatum tussen 1 maart 2020 en 31 december 2021 automatisch met één jaar te verlengen. Eerst was dit enkel voor cheques die uiterlijk eind 2020 vervielen.
1-8 Van 8
Naar top