Nieuws : Containerpark (IOK-recyclagepark)

Nieuwsoverzicht

 • Onderwijs: Doe mee met Operatie Proper en maak kans op een financiële beloning

  vr 26 aug
  Vind jij een propere speelplaats ook zo belangrijk? Erger jij je ook aan al het zwerfvuil op en rond de school, en wil je daar samen met je leerlingen iets aan doen? Dan is Operatie Proper misschien wel iets voor jou! Verdien zo een bedrag tussen de 500 en 975 euro voor je school!
 • Zomeruur: klok een uur vooruit en containerpark donderdagavond open

  vr 25 mrt
  In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 maart zetten we de klok één uur vooruit: 2u wordt 3u. Gedurende de hele periode van het zomeruur (tot 30 oktober) is het IOK-recyclagepark op donderdag open van 15u tot 19u (i.p.v. 12u30 tot 16u10).
 • Hier staan de textielcontainers in Balen

  ma 20 dec
  Verspreid over Balen vind je 34 textielcontainers op het openbaar domein. In onze gemeente is Curitas door IOK Afvalbeheer aangesteld om deze containers te plaatsen. Onlangs werden er een aantal containers verplaatst. Bekijk hier de lijst en het kaartje met de 17 locaties (met telkens 2 containers).
 • Hou snoeihout, gemengd tuinafval en boomstronken gescheiden op recyclagepark

  do 16 sep
  Sinds dit jaar kan je snoeihout het hele jaar door gratis aanleveren op het IOK-recyclagepark. De parkwachters merken dat er vaak verwarring is over de definitie van snoeihout, gemengd tuinafval en boomstronken. Hou deze fracties gescheiden, anders wordt alles afgerekend als gemengd tuinafval.
1-4 Van 4
Naar top