logo print logo ocmw print

Nieuws : Toeristische evenementen

Nieuwsoverzicht

 • Zoek de paashaas in #ontdekbalen

  do 1 apr
  Van 3 t.e.m. 11 april kan je elke dag op zoek naar de paashaas, die zich verstopt op 2 locaties in #ontdekbalen. Iedere ochtend om 9u vind je op de facebook-pagina van Toerisme Balen een tip. Locatie gevonden? Maak er dan een selfie door de QR-code te scannen en maak kans op een chocolade paasei!
 • Foto's: Kirri op 'Anderhalve Meter On Tour'

  ma 21 sep
  Heel wat muziekliefhebbende Balenaars waren samen met de weergoden van de partij in de tuin van de Pastorij van Olmen afgelopen zondag. Kirri bracht er op de voorlaatste 'Anderhalve Meter On Tour' pop- en rockhits uit de jaren 60 en 70. Bekijk de foto's.
 • Foto's: 'De Vierkante Meter' op 'Anderhalve Meter On Tour'

  di 15 sep
  Anderhalve Meter On Tour zorgde voor een zalige zomerse zondag in de tuin van de Pastorij van Olmen. Partyband 'De Vierkante Meter' bracht in twee sessies de grootste ambiance op het kleinste podium. Bekijk de foto's.
 • Foto's: Veilige en succesvolle start van 'Anderhalve Meter On Tour'

  di 8 sep
 • Nieuwe geocache voor jong en oud in Keimannetjesland

  di 18 aug
  Sinds afgelopen weekend is er een gloednieuwe geocache in Keimannetjesland op de Keiheuvel. Ideaal om kinderen te laten kennismaken met dit schatzoekspel, maar ook volwassenen zullen er veel plezier aan beleven. Je kan deze cache-trail meteen combineren met de Keimannetjeswandeling.
 • Wie zoekt... die wint Tiejn en Taander!

  ma 20 jul
  Speciaal voor een zomer vol corona-proofgeluk ontwikkelde VVV Balen extra gratis fotozoektochten. Download ieder week een nieuwe zoektocht op www.ontdekbalen.be, neem deel en maak kans op een bon voor lekkers van onze Tiejn en Taander streekproducenten!
 • Ontdek Balen via gloednieuwe website

  do 16 jul
  De website van Toerisme Balen zit in een nieuw jasje. Op www.ontdekbalen.be vind je massa's tips over wat je in onze gemeente allemaal kan doen: wandelen, fietsen, uitstapjes maken, evenementen bezoeken, eten, drinken en slapen,... Je kan er deze zomer ook elke week een nieuwe zoektocht downloaden.
 • Ontdek Balen met het gloednieuwe toeristisch plan

  do 28 mei
  Tiptrip voor het zomerse weekend: Ben jij op zoek naar leuke wandelingen, fietstochten of 10 dingen om te ontdekken in Balen? Haast je dan naar VC De Kruierie, waar je het gloednieuwe toeristisch plan (vers van de pers!) gratis kan afhalen! Of bekijk de online versie via de link hieronder.
1-8 Van 8
Naar top