logo print logo ocmw print

Nieuws : Dienst mondiale samenwerking

 • Alle berichten

Nieuwsoverzicht

 • Foto's Noche del Mundo

  vr 18 okt
  Vorige zaterdag gaf Noche del Mundo in VC De Kruierie weer een podium aan Balenaars die aan de slag gingen in de wereld en Balense Erasmus-studenten en -scholieren. Jan Leyers kwam er in het kader van Pop-up Europa in Balen ook spreken over zijn boek 'Allah in Europa'. Bekijk de foto's.
 • Foto's opening 'pop-up Europa in Balen' & huldiging Duurzame Helden

  wo 25 sep
  Op vrijdag 20 september ging pop-up 'Europa in Balen' van start met een lezing van Europa-kenner Hendrik Vos en een expo over de Balense realisaties met Europese subsidies. Ter gelegenheid van de Week van de Duurzame Gemeente werden ook de Duurzame Helden in de bloemetjes gezet. Bekijk de foto's.
 • Dit zijn de Balense Duurzame Helden van 2019

  wo 18 sep
  Aan het begin van de Week van de Duurzame Gemeente (18-25 sep) stellen we je graag de Balense Duurzame Helden van 2019 voor. Stuk voor stuk personen, verenigingen of organisaties die anderen weten te inspireren om het dagelijkse leven een stukje aangenamer, positiever, veiliger,... te maken
 • Gemeente Balen stelt 20 Duurzame Helden 2018 voor (video)

  ma 1 okt
  De gemeente Balen deed afgelopen zomer een oproep naar mensen, verenigingen en organisaties die de Duurzame OntwikkelingsDoelstellingen omzetten in de praktijk. De 20 Duurzame Helden die hierbij uit de bus kwamen, werden voorgesteld aan het publiek op Fiesta Mundial. Bekijk de reportage van BalenTV.
1-4 Van 4
Naar top