logo print  logo ocmw print

Overlijden van voormalig schepen André Demildt

dinsdag 28 januari 2020

Het lokaal bestuur van Balen vernam met droefheid het overlijden van voormalig schepen André Demildt op 86-jarige leeftijd. Hij overleed op zondag 26 januari 2020. André was gemeenteraadslid in Balen van 1977 tot 2000 voor de toenmalige SP. Hij was ook 12 jaar schepen. In de legislatuur 1977-1982 was hij schepen van openbare werken en financiën. In de legislatuur van 1983-1988 was hij schepen van openbare werken en ruimtelijke ordening.

André en zijn vrouw Hedwige zijn afkomstig uit het Gentse. Zij kwamen in Balen wonen, omdat hij als doctor in de wetenschappen tewerkgesteld was bij het Studiecentrum voor Kernenergie (SCK) in Mol.

Hoewel hij altijd graag in Balen gewoond heeft, trokken zij enkele jaren geleden toch terug naar Gent om daar ‘hun oude dag door te brengen’. André kwam nog regelmatig naar Balen om deel te nemen aan plechtigheden, zoals o.a. 11 november. Hij maakte dan van de gelegenheid gebruik om oude vrienden te bezoeken.

Het lokaal bestuur van Balen wenst zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden alle sterkte toe bij dit verlies.

Een laatste groet kan gebracht worden tot en met vrijdagvoormiddag 31 januari in het mortuarium van het AZ Jan Palfijn (Watersportlaan 5 te Gent), elke dag van 9u tot 19u.
Online condoleren kan via www.cispa.be.
Rouwadres: Offerlaan 240, 9000 Gent.

Nieuwsoverzicht
Naar top