Werken aan nieuwbouw Klavertje 4 Olmen van start in april

maandag 25 maart 2024
De kleuters van GVBS Klavertje 4 in Olmen krijgen een nieuw schoolgebouw. De afbraakwerken gaan net na Pasen van start. Het gehele project is vermoedelijk klaar voor september 2025. Toegang tot de school is enkel mogelijk vanuit de Schoolstraat of het tijdelijk aangelegde pad in de Kerkhofstraat.

Start afbraakwerken

Het kleine schoolgebouw (kleuters) van vrije basisschool Klavertje 4 in Olmen wordt afgebroken. Op dezelfde locatie voorziet de basisschool een nieuwbouw.

De afbraakwerken gaan net na Pasen (dus nog tijdens de paasvakantie) van start. Het volledige project zou klaar moeten zijn voor de start van het nieuwe schooljaar in september 2025.

Toegang tot de school

Om de veiligheid van de zwakke weggebruikers te kunnen garanderen, is er samen met de betrokken partijen overeengekomen om het werfverkeer en de werfzone volledig te scheiden van het schoolverkeer. Dit betekent dat de Kloosterstraat tussen de twee schoolgebouwen afgesloten zal worden ter hoogte van de werkzone (zie kaartje linksbovenaan).

Hierdoor kan je vanuit de Broekstraat of de Berkenlaan niet meer via de Kloosterstraat naar de Schoolstraat, net zoals tijdens de afgelopen rioleringswerken in de schoolomgeving. Toegang tot de school zal dus enkel mogelijk zijn via de Schoolstraat of het tijdelijk aangelegde pad vanuit de Kerkhofstraat.

alt-tekst

Nieuwsoverzicht
Werken Klavertje 4 Olmen

Contact

Dienst onderwijs en gezin

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30

Deel deze pagina

Naar top