Nieuwe wandelzoektocht voor kinderen in Scheps

donderdag 05 november 2020
De dienst toerisme heeft voor kinderen van 6 tot 12 jaar een nieuwe wandelzoektocht (6,7 km) uitgewerkt. 'Het Parelsnoer van de Heilige Odrada' wijst hen de weg door natuurgebied Scheps. Onderweg beelden ze de legende van Odrada uit in verschillende foto challenges. Reserveer vooraf de wandeltas.

Vertrek op parking Scheps

Deze wandelzoektocht richt zich op 6- tot 12-jarigen, onder begeleiding van een volwassene, en is is 6,9 km lang. Het vertrek is op de parking van Scheps (Halflochtdijk, Balen). Trek zeker laarzen aan. Het gebied is zelfs met waterdichte schoenen momenteel moeilijk toegankelijk. De route is niet toegankelijk voor buggy's of rolstoelen.


Reserveer Odrada-tas

Om de zoektocht te kunnen doen, heb je een tas met attributen nodig. Die moet je eerst reserveren op www.ontdekbalen.be en kan je vervolgens gratis afhalen aan de balie van VC De Kruierie (omwille van de coronamaatregelen kan dit momenteel enkel op afspraak tussen 10u en 17u).


Maak en deel foto's

Neem zelf ook een gsm of fototoestel met opgeladen batterij mee voor de foto challenges. Deel je foto's van deze wandeling op facebook of instagram met #ontdekbalen.

Nieuwsoverzicht
Het Parelsnoer van de Heilige Odrada

Contact

Dienst toerisme

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
toerisme@balen.be

Deel deze pagina

Naar top