Uitbreiding vrijetijdscentrum De Kruierie

Vrijetijdscentrum De Kruierie kampt al geruime tijd met een tekort aan atelierruimte voor de academies (teken-, muziek- en woordacademie) en te weinig ontmoetingsruimte voor de kleine dagelijkse ontmoetingen bij een kopje koffie, maar ook voor en na een concert of voorstelling.

In het meerjarenplan van het lokaal bestuur Balen zijn een aantal grote investeringsprojecten opgenomen. Heel wat projecten zijn zopas zo goed als afgerond. Het lokaal bestuur ziet zich helaas ook genoodzaakt twee projecten bij of uit te stellen door de prijsstijgingen ten gevolge van de wereldwijde crisissen en de beperkte financiële ruimte. Hierbij ook de uitbreidingsplannen van De Kruierie.

De uitbreidingsplannen van VC De Kruierie zullen in fases worden uitgevoerd: een eerste fase zal focussen op de renovatie van het huidige (oude) bibliotheekgebouw. De precieze krijtlijnen van deze fase zullen nog worden bepaald. De betrokken partijen van de uitgestelde projecten worden nog apart geïnformeerd over de wijzigingen en volgende stappen.

Bekijk hier een stand van zaken van de grote projecten.

Openingsuren & contact

adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top