Lokaal Dienstencentrum Senioren

Een “jeugdhuis” voor onze senior, zo kan je het project lokaal dienstencentrum terug vinden in het meerjarenplan 2020-2025. Het lokaal dienstencentrum zal gebouwd worden op de site van het WZC Ter Vest, naast “De Schuur”. De waaier aan woon- en zorgvormen aan de Veststraat en Rozenstraat krijgt zo nog een kers op de taart.

-

In het meerjarenplan van het lokaal bestuur Balen zijn een aantal grote investeringsprojecten opgenomen. Heel wat projecten zijn zopas zo goed als afgerond. Het lokaal bestuur ziet zich helaas ook genoodzaakt twee projecten bij of uit te stellen door de prijsstijgingen ten gevolge van de wereldwijde crisissen en de beperkte financiële ruimte. Hierbij ook het Lokaal Dienstencentrum.

De bouw van het lokaal dienstencentrum voor senioren wordt uitgesteld. De betrokken partijen van de uitgestelde projecten worden nog apart geïnformeerd over de wijzigingen en volgende stappen.

Het blijft evenwel de absolute ambitie om het project terug volledig mee op te nemen in een volgend meerjarenplan, zodra hiervoor de financiële ruimte beschikbaar is.

Bekijk hier een stand van zaken van de grote projecten.

Openingsuren & contact

Open vandaag: 9u - 11u30
Naar top