Werken Veststraat

De voorbije jaren vonden er langs de Veststraat verschillende bouwprojecten plaats, die de omgeving omgevormd hebben tot een uitgebreide zorgsite. Omdat de straat hieronder geleden heeft en om een aantal verbeteringen te realiseren, zal de straat heraangelegd worden. Het doel is een veilige en kwaliteitsvolle straat te realiseren. Zowel weg, fietspad als voetpad worden vernieuwd, met extra aandacht voor de zwakke weggebruiker. Ook de aansluiting met de Rozenstraat wordt heringericht en er worden extra parkeerplaatsen gerealiseerd.

Gezien de slechte staat van het riool, zullen we ook een nieuwe gescheiden riolering aanleggen. We voeren hiermee ook een eerste ingreep uit om de Krijnsveldloop te ontlasten en af te koppelen van het vuilwatersysteem.

In de aanloop naar deze werken organiseerde de gemeente een inspraakmoment en een infomarkt. Op dit moment wordt de aanbesteding afgerond. Afhankelijk van de planning van de aannemer kunnen de werken mogelijk dit najaar al starten. Je kan op deze pagina de vorderingen volgen.

Infofilmpje

Openingsuren & contact

adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 70
e-mail
wegenwerken@balen.be
Naar top