Nieuws : Werken wijk Straal

Nieuwsoverzicht

 • Rioleringswerken afgerond

  wo 14 dec
  Aannemer Ambaro is klaar met de aanleg van riolering, wegenis, bermen en grachten. De wijk Straal beschikt nu over een milieuvriendelijke waterhuishouding, nieuwe wegenis en energiezuinige LED-verlichting. Het gemeentebestuur dankt de bewoners voor hun geduld en begrip bij de werken.
 • Stand van zaken rioleringswerken Straal

  do 15 sep
 • Wegeniswerken opgestart in eerste deel van wijk Straal

  do 16 jun
  Aannemer Ambaro is al goed gevorderd met de aanleg van riolering in de wijk Straal. Zo zijn de Oude Brugstraat, Toriaweg, Kuivereer, St-Anneke, Zandvlietstraat en een groot stuk van de Vloedbeemdenstraat al voorzien van riolering. De wegeniswerken zijn opgestart voor het eerste deel van de wijk.
 • Straatnaamborden verwijderd in werfzone Straal

  di 18 jan
  Door de rioleringswerken zijn in de wijk Straal een aantal straatnaamborden en andere verkeerstekens tijdelijk verwijderd. Het gaat om Straalheide, Straal, Vloedbeemdenstraat, De Kuivereer, Sint Anneke, Oude Brugstraat, Toriaweg, Zandvlietstraat en Langenberg.
 • Bewonersbrief en infofilmpjes rioleringswerken wijk Straal

  vr 10 dec
  Op 10 januari 2022 starten de rioleringswerken in de wijk Straal. De buurtbewoners kregen hierover rond 10 december een infobrief in de bus. Omdat een bewonersvergadering door de coronamaatregelen niet mogelijk was, maakten de betrokken partijen een infofilmpje. Bekijk hier de brief en de filmpjes.
1-5 Van 5
Naar top