Nieuws : Horeca in Balen

Nieuwsoverzicht

 • Bekijk sfeerbeelden van supporters België-Marokko

  ma 28 nov
  De Balense cafés waren goed volgelopen zondagnamiddag voor de WK-wedstrijd België-Marokko. Jammer genoeg geen zege en dus moesten de supporters hun ontgoocheling doorspoelen... Onze fotograaf ging van de sfeer proeven in Café St Jan, OD Jeugdcentrum Biesakker en Bar Krucke.
 • Hier kan je in Balen het WK voetbal volgen op groot scherm

  ma 14 nov
  Zondag 20 november wordt het WK voetbal afgetrapt. België komt op woensdag 23 november voor het eerst in actie. Bekijk op www.balen.be/rodeduivels welke horecazaken/verenigingen/organisaties de wedstrijden (van de Rode Duivels) uitzenden op groot scherm. Jouw zaak toevoegen kan nog via het e-loket.
 • Zend jij het WK-voetbal uit op groot scherm?

  do 20 okt
  Over exact één maand wordt het WK voetbal afgetrapt. Zend jij als horecazaak/vereniging/organisatie de wedstrijden (van de Rode Duivels) uit op groot scherm? Geef het door via het e-loket en wij maken dit bekend via de gemeentelijke communicatiekanalen en sturen mogelijk een fotograaf langs.
 • Ga met je gezin op een buitengewone expeditie door Balen!

  do 16 jun
  Vanaf deze zomer kan je op expeditie in Balen. 'Expeditie Buitengewoon' is een driedaagse wandeltocht door de prachtige Balense natuur voor avontuurlijke gezinnen (en evt. hun hond). Je overnacht in gloednieuwe buitengewone verblijven: een reusachtig vogelhuis en ei met vogelnest. Uniek in België!
 • Iederéén ontdekt Balen! Toerisme Balen gaat voor inclusief promofilmpje

  do 28 okt
  Voor haar nieuwste promofilmpje koos Toerisme Balen voor een samenwerking met De Schakel, een lokale voorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Zo willen zij een beeld geven van de huidige inclusieve maatschappij, waarbij iedereen kan genieten van een welverdiende vakantie of dagtrip.
 • Vervaldatum Vrijetijdscheques verlengd

  do 7 jan
  Omdat er nog steeds geen of weinig vrijetijdsactiviteiten kunnen plaatsvinden, heeft het gemeentebestuur beslist om Vrijetijdscheques met vervaldatum tussen 1 maart 2020 en 31 december 2021 automatisch met één jaar te verlengen. Eerst was dit enkel voor cheques die uiterlijk eind 2020 vervielen.
1-6 Van 6
Naar top