Sciensano zoekt Balense interviewers voor de nationale gezondheidsenquête

woensdag 13 december 2023
Ben je sociaal geëngageerd en op zoek naar een bijverdienste in jouw regio? Dan is de job van interviewer voor de 7de nationale gezondheidsenquête misschien wel iets voor jou!

Ben je sociaal geëngageerd en op zoek naar een bijverdienste in jouw regio? Dan is de job van interviewer misschien wel iets voor jou!

Sciensano, het Belgisch instituut voor gezondheid, organiseert in 2023 en 2024 voor de 7de keer de nationale gezondheidsenquête. Dit gebeurt in samenwerking met Statbel, het Belgische statistiekbureau, dat steeds op zoek is naar goede interviewers.

De nationale gezondheidsenquête gaat over gezondheid, levensstijl en gebruik van gezondheidszorg. Beleidsmakers gebruiken de resultaten van dit grootschalig epidemiologisch onderzoek om het gezondheidsbeleid te verbeteren. Grondige en correcte dataverzameling ligt aan de basis van een succesvol onderzoek. Daar kan jij een rol in spelen!

Wat moet je doen als interviewer?

Als interviewer motiveer je geselecteerde huishoudens om deel te nemen aan de enquête. Je neemt contact op door langs te gaan bij personen thuis. Daar probeer je een afspraak te maken voor het interview op een tijdstip dat alle huishoudleden aanwezig kunnen zijn. Als je de enquête afneemt, stel je vragen op basis van vooraf opgestelde vragenlijsten. De antwoorden worden met behulp van een laptop geregistreerd.

Wat krijg je in ruil?

Per enquête die je afneemt, ontvang je een forfaitair bedrag. Als interviewer ga je een engagement aan om een 50-tal personen te bevragen, verspreid over 2023 en 2024.

Interesse?

Heb je hier nog geen ervaring mee? Geen probleem. Een training en ondersteuning wordt voorzien. Je wordt altijd in je eigen regio ingezet op momenten die jou uitkomen.

Heb je interesse in deze bijverdienste? Vul dan deze korte vragenlijst in om te zien of je in aanmerking komt. Kom je in aanmerking? Dan nemen de mensen van Sciensano zo snel mogelijk contact me je op.

Nieuwsoverzicht
Interviewer gezondheidsonderzoek

Contact

Cel Gezondheid

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be

Deel deze pagina

Naar top