Balense Kruierbon gaat digitaal

woensdag 21 juni 2023
De Kruierbon steekt in een nieuw, digitaal jasje. Daardoor kan je dé Balense cadeaubon nu nog makkelijker online aankopen via www.balen.be/kruierbon en in meerdere keren opgebruiken. Je steunt hiermee meteen de Balense handelszaken, waar kwaliteit, service en vriendelijkheid nog voorop staan.

De ‘oude’ Kruierbons blijven nog geldig tot de datum die op de bon staat.

Online bestellen

Vroeger was de Kruierbon enkel te koop in VC De Kruierie. Daar kan je hem nu ook nog verkrijgen, maar je kan de bon even makkelijk online bestellen via www.balen.be/kruierbon wanneer het je uitkomt. Handig als je bijvoorbeeld op zondag naar een feestje moet en je hebt geen cadeautje gekocht… Je krijgt hem vervolgens meteen in jouw mailbox, of laat hem rechtstreeks versturen naar de gelukzak aan wie je de Kruierbon cadeau wil doen. Die digitalisering is niet alleen handiger voor jou, maar betekent ook minder administratie voor onze handelaars.

In meerdere keren op te gebruiken

Nog een voordeel van de digitale Kruierbon is dat je niet meer verplicht bent om de volledige waarde van je bon in één keer op te gebruiken. Je kan het resterende bedrag later ook nog bij dezelfde of een andere handelaar verzilveren. Op www.balen.be/kruierbon kan je ook altijd nagaan hoeveel er nog op je bon staat en hoe lang hij nog geldig is (1 jaar na aankoopdatum). Check daarvoor de knop 'bekijk je bonwaarde' rechtsboven.

Liever Lokaal

Het aanbieden van de Kruierbon kadert mee in het Europese Leader-project 'Totally Locally' (Liever Lokaal). Door meer mensen aan te moedigen om lokaal te kopen, versterken we onze handelaars en vaklieden. Zij zorgen op hun beurt voor lokale tewerkstelling en steunen onze eigen verenigingen (wat niet het geval is bij buitenlandse webshops).

Waar kopen en hoe gebruiken?

  • Koop de Kruierbon online op www.balen.be/kruierbon. Hij is ook te verkrijgen aan de balie van VC De Kruierie en in het gemeentehuis. Je kan kiezen tussen een bon van 10, 15, 20, 25 of 50 euro.
  • Kijk op www.balen.be/kruierbon bij welke Balense handelaars, horecazaken, winkels, vaklieden,... je deze bon kan gebruiken. Laat je culinair, modieus en stijlvol verrassen, want met de Kruierbon heb je keuze uit meer dan 2490 cadeautjes ;-)
  • Je biedt je bon digitaal (QR-code in mail) of uitgeprint op papier aan bij de kassa voordat je gaat betalen. De handelaar scant de QR-code en verrekent de waarde ervan op je kassaticket.

De Kruierbon ook in jouw zaak?

Wil jij dat je klanten ook in jouw Balense handelszaak met Kruierbonnen kunnen betalen? Registreer je dan eenvoudig en snel op www.balen.be/kruierbon. Van zodra jouw profiel goedgekeurd is, zal je bonnen kunnen valideren. Je komt ook automatisch op de overzichtspagina te staan en wordt mee opgenomen in acties ter promotie van de Kruierbon.

---

Met de steun van Leader

Nieuwsoverzicht
Digitale Kruierbon

Contact

Dienst lokale economie en markten

Vandaag gesloten
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 41 81
e-mail
lokale.economie@balen.be

Deel deze pagina

Naar top