Succesvolle buurtbevraging Olmen21

woensdag 04 mei 2016
Op de dienst ruimtelijke ordening kwamen maar liefst 173 ingevulde enquêtes binnen waarvan 41 digitaal en 132 op papier. In het najaar zal er een ontbijtworkshop zijn waar men in groepjes kan debatteren over de voorgestelde suggesties. Daaruit wordt dan een 'masterplan' voor Olmen-Centrum opgesteld.

Elke inwoner van Olmen kreeg de buurtbevraging ‘Olmen 21’ in de bus. Zij konden hier hun ideeën geven over ‘wonen in Olmen in de 21ste eeuw’. Ze konden de vragenlijst ook online invullen. Uiterste datum om in te vullen was 30 april 2016.

Olmen 21, vervolg bevraging: ontbijtworkshop - Gemeente Balen

De verschillende antwoorden en suggesties worden verzameld en gebundeld. In het najaar zal er een ontbijtworkshop volgen waar in groepjes over de voorgestelde suggesties zal worden gedebatteerd.

Aan de hand van de suggesties en de discussies daarover in de workshop zal er dan een toekomstvisie op Olmen-centrum worden uitgewerkt. In dit ‘masterplan’ zullen de verschillende functies (wonen, werken, vrije tijd, winkelen, mobiliteit, open ruimtes,…) hun plaats krijgen. Ook dit masterplan zal later worden teruggekoppeld aan de bewoners van Olmen.

Meer info:
Bouwdienst
tel. 014/74 40 81
e-mail bouwdienst@balen.be
www.olmen21.be

Nieuwsoverzicht
Naar top