KiXs & Kuren

ZomerKiXs & Kuren

Je vindt het volledige programma in de Zomergazet KiXs en Kuren 2023. Bekijk hier het volledige programma van de zomervakantie.


Online inschrijven 

Heb je je keuze gemaakt? Je kan enkel online inschrijven vanaf dinsdag 30 mei 18u via vrijetijd.balen.be. Je kan hier snel en eenvoudig zelf een login voor aanmaken. 

Lukt het niet om de login zelf aan te maken? Vul dan een aanvraag in. Het aanvraagformulier kan je terugvinden op het digitaal loket van de gemeente Balen www.balen.be/login. Je ontvangt (ten laatste binnen de 72u na aanvraag) een mail met daarin jouw logingegevens.

Je kan niét inschrijven via mail of telefoon. Ben je niet in de mogelijkheid om online in te schrijven? Geef dan een seintje via kixsenkuren@balen.be of bel naar 014/74 40 50 (VC De Kruierie).

Betalen gebeurt online. Je kan alle activiteiten ook betalen met de Vrijetijdscheque. Dit kan in VC De Kruierie, na je inschrijving. Of je kan gebruik maken van je UiTPAS Kempen.


Activiteit volzet?

Bij elke activiteit is er een minimum en maximum aantal deelnemers. Als er onvoldoende inschrijvingen zijn, gaat een activiteit niet door. Hiervan word je tijdig verwittigd.

Als het maximum aantal deelnemers bereikt is, kan je ervoor kiezen om op de wachtlijst te komen. Wanneer er een plaatst vrijkomt, word je persoonlijk gecontacteerd en krijg je de mogelijkheid om alsnog in te schrijven. Betalen doe je pas als je effectief voor de activiteit wordt ingeschreven. 

Openingsuren & contact

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
kixsenkuren@balen.be
Naar top