KiXs & Kuren

Dit jaar mag het weer! De vrijetijdsdiensten van de gemeente Balen hebben weer hun uiterste best gedaan om een leuk en gevarieerd programma samen te stellen voor jongeren tussen 4 en 18 jaar. Knutselen, spelen, spannende speurtochten, voorleesverhaaltjes, coole sporten, film, chillen met je vrienden aan de zomerkeet,... Het kan allemaal!


Activiteiten KiXs & Kuren

Je vindt het volledige programma in de Zomergazet, die in het weekend van 20-22 mei in elke Balense brievenbus viel. Je kan hem ook online bekijken

Ben je benieuwd naar de details van de activiteiten? Deze kan je raadplegen via de website vrijetijd.balen.be


Online inschrijven 

Heb je je keuze gemaakt? Je kan enkel online inschrijven via vrijetijd.balen.be. Je kan hier snel en eenvoudig zelf een login voor aanmaken. 

Lukt het niet om de login zelf aan te maken? Vul dan een aanvraag in. Het aanvraagformulier kan je terugvinden op het digitaal loket van de gemeente Balen www.balen.be/login. Je ontvangt (ten laatste binnen de 72u na aanvraag) een mail met daarin jouw logingegevens.

Je kan niét inschrijven via mail of telefoon. Ben je niet in de mogelijkheid om online in te schrijven? Geef dan ten laatste tegen woensdag 25 mei een seintje via kixsenkuren@balen.be  of bel naar 014/74 40 50 (VC De Kruierie).

Betalen gebeurt online. Je kan alle activiteiten ook betalen met de Vrijetijdscheque. Dit kan in VC De Kruierie, na je inschrijving.


Activiteit volzet?

Bij elke activiteit is er een minimum en maximum aantal deelnemers. Als er onvoldoende inschrijvingen zijn, gaat een activiteit niet door. Hiervan word je tijdig verwittigd.

Als het maximum aantal deelnemers bereikt is, kan je ervoor kiezen om op de wachtlijst te komen. Wanneer er een plaatst vrijkomt, word je persoonlijk gecontacteerd en krijg je de mogelijkheid om alsnog in te schrijven. Betalen doe je pas als je effectief voor de activiteit wordt ingeschreven. 


Kan je niet aanwezig zijn? Annuleer dan tijdig!

Inschrijven = deelnemen! Als je niet kan meedoen, laat je dit tijdig weten, bij voorkeur via mail aan KiXsenKuren@balen.be of telefonisch op het nummer 014/74 40 50. Zo kan een ander kind nog meedoen in jouw plaats.

• Annuleren met terugbetaling van activiteiten in de maand juli: tot en met zondag 26 juni 2022

• Annuleren met terugbetaling van activiteiten in de maand augustus: tot en met zondag 24 juli 2022

Na deze data geen terugbetalingen meer voor annulaties van activiteiten voor de betreffende maanden.

Bekijk hier alle spelregels van de KiXs & Kuren Zomergazet.

Voor wie

Voor iedereen tussen 0 en 18 jaar. De activiteiten worden onderverdeeld in verschillende categorieën:
  • Bub (groene pagina's) = geboortejaren 2018-2017-2016 
  • Bats (blauwe pagina's) = geboortejaren 2015-2014-2013-2012-2011-2010 
  • Bex (paarse pagina's) = geboortejaren 2009-2008-2007-2006-2005-2004 

Openingsuren & contact

Vandaag gesloten
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
kixsenkuren@balen.be
Naar top