Den Travoo

Den Travoo ontmoetingsruimte

Dienstencentrum Den Travoo richt zich naar cliënten en werkzoekenden die hun kansen op de arbeidsmarkt willen vergroten. Dit kan aan de hand van groepsvormingen of individuele begeleiding. Verder worden er infomomenten voorzien waar je meer kan te weten komen over een bepaald onderwerp zoals bijvoorbeeld sociale huisvesting, budget, kinderopvang, vrije tijd, echtscheiding, sociale zekerheid,… Of kom een voorstel doen of kom gerust een kijkje nemen in de activiteitenkalender die ter beschikking ligt in het dienstencentrum of download de kalender hieronder bij 'vorming en opleiding'.


Tewerkstellingskansen verhogen

Het is niet altijd gemakkelijk om aan de slag te gaan! Het dienstencentrum gaat samen met jou op zoek naar mogelijkheden om je tewerkstellingskansen te verhogen. Wil je graag meer info, kom dan naar het infomoment: elke eerste maandag van de maand tussen 13u30 en 15u30. Je kan ook een afspraak maken op het telefoonnummer 014/74 43 43.


Ontmoetingsruimte

Zin om een kop koffie te drinken, een babbeltje te slaan, de krant te lezen, een kaartje te leggen, een hapje te eten,... Dan ben je zeker welkom in de ontmoetingsruimte Je kan ook de handen uit de mouwen steken en hun helpen. De ontmoetingsruimte is doorlopend open op maandag, woensdag en vrijdag van 11u tot 15u.

Openingsuren & contact

Open vandaag: 9u - 16u
adres
Gasthuisstraat 672490 Balen
tel.
014/74 43 43
e-mail
info@ocmwbalen.be

Relevante info

Naar top