Dankzij vrijwilligers (getuigenissen)

Balense vrijwilligers maken het verschil

Het is al langer geweten dat het lokaal bestuur mag rekenen op vele helpende handen om van Balen een warme en sociale gemeente te maken waar het goed is om te wonen. De diensten van gemeente en OCMW, de gemeentelijke adviesraden, de scholen, de vele sociale organisaties en verenigingen mogen al jaren rekenen op tonnen goesting, inzet en talent van duizenden vrijwilligers, elke dag opnieuw.

Door hun engagement kennen deze talloze vrijwilligers de voldoening om een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan hun lokale gemeenschap. Op deze pagina getuigen enkele vrijwilligers, organisaties en begunstigden van vrijwilligerswerk over hoe ze deze verrijking ervaren in hun dagelijks leven en werk.

Bekijk alle getuigenissen hieronder in de rubriek 'Van A tot Z'.


Bekijk hier de getuigenissen van Cédric, Simon & Griet. Gelukzaaiers aan de Pastorij van Olmen

“Dankzij vrijwilligers kunnen wij komen werken in het koffiehuis en het winkeltje in de Pastorij van Olmen. Wij vinden het fantastisch om dit werk te doen samen met onze begeleiders en de vrijwilligers. We houden van opdienen en de mensen verder helpen. De producten die we in De Schakel zelf maken, worden hier verkocht en daar zijn we fier op!”

Fotoalbums

2024 - Bedankreceptie vrijwilligers Alle fotoalbums

Openingsuren & contact

adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
vrijwilligers@balen.be
Naar top