Kookworkshop (h)eerlijke desserten met Julie van Julie Biscuit

Wanneer

  • wo 01 oktober 2025
    van 19u tot 22u

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
GBS De Bijenkorf
adres
Haverstraat 62490 Balen

Contact

Telefoon
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be

Info

Onder leiding van Julie bak je drie verschillende koekjes op basis van eerlijke ingrediënten.
Koekjesbakker Julie, van Tiejn en Taander Julie Biscuit, maakt sinds 2018 verfijnde patisserie die nét dat tikkeltje anders is dan bij de bakker.
De zelf gemaakte koekjes neem je, mooi verpakt in een doosje, samen met de recepten, mee naar huis.

Schrijf je in.

Deze kookworkshop kadert in de Week van de Fairtrade campagne ‘Sweet Revolution’, waarmee we iedereen willen inspireren om heerlijke én gezonde desserts te maken met Fairtrade, biologische en lokale ingrediënten. Zo staan we samen stil bij het maken van bewuste, duurzame en eerlijke keuzes.


Op zaterdag 4 oktober (tijdens ‘Bokes en Boeken’) wordt De Kruierie omgetoverd tot de locatie van de allereerste ‘Langste Zoete Tafel’. 


Balenaars brengen die dag hun favoriete dessert, waarbij ze fairtrade, bio en lokale producten gebruiken, naar De Kruierie en Bib van Balen. Julie van Tiejn en Taander ‘Julie Biscuit’ zal al dit lekkers beoordelen, en de (h)eerlijkste koks aanduiden. Na de prijsuitreiking om 12u30, kan er geproefd worden!
We dagen iedereen uit om een dessert mee te brengen, gemaakt met fair trade, biologische en/of lokale ingrediënten. Stuur je recept in en doe mee aan de Langste Zoete Tafel - Gemeente Balen. Schrijf je in via www.balen.be/zoetetafel.


Meer inspiratie vind je ook op http://www.sweetrevolution.be

Alle activiteiten
Naar top