KLJ Balen

(grote weergave)

KLJ (Katholieke Landelijke Jeugd) is een jeugdbeweging voor jongens en meisjes van 6 t.e.m. 17 jaar. Om de 2 weken komen we op zaterdagnamiddag van 13u30 tot 16u30 samen om ons te amuseren met dorpsspelen, bosspelen, waterspelen, vettige spelen en zoveel meer. Ons lokaal, de Biesakker, ligt in Balen-Centrum, Sint Andreasstraat 2.

Meestal spelen we spelletjes in eigen groep, maar af en toe houden we ook gezamenlijke activiteiten, zoals het sinterklaasfeestje, de mini-kampdag en een daguitstap. Bovendien houdt elke groep in het voorjaar een tweedaagse, en natuurlijk mogen we ons spetterend kamp van 1 tot 9 augustus niet vergeten te vermelden! De jongste groep gaat slechts een half kamp mee: zij vertrekken pas op 4 augustus.

Zin om met ons mee te komen spelen? Je kan 3 keer doorheen het jaar komen proberen. Kom gerust eens langs op een activiteit en ontdek zelf hoe leuk KLJ is.

KLJ Balen organiseert ook jaarlijks een eetdag en cadeauboxen in het najaar en onze fuif Traffic Light op de eerste zaterdag van februari.

Meer info vind je op www.kljbalen.be.

Contact

adres
Sint-andreasstraat 2 , 2490
tel.
0488/04 43 30
e-mail
e-mail
Website
website
Instagram
Instagram

Locatie

adres
Sint-andreasstraat 2 , 2490 Balen
Naar top