Performance Riding Association Belgium vzw

(grote weergave)

P.R.A.B. werd in 1997 in het leven geroepen als “Pleasure Riding Association Belgium” en werd later uitgebreid tot de vereniging dat het nu is, nl. de “Performance Riding Association Belgium”, kortweg P.R.A.B. Het is een jonge, dynamische westernorganisatie die alles in het werk stelt om iedereen de mogelijkheid te bieden om te kunnen genieten van de prachtige Amerikaanse ruitersport en al zijn facetten.

Eén van onze grootste doelstellingen is het organiseren van diverse nationale wedstrijden waarin onze leden het tegen elkaar kunnen opnemen in de diverse disciplines die de westernsport te bieden heeft en dit in verschillende reeksen. Zo kan een ruiter het steeds opnemen tegen ruiters met ongeveer dezelfde kennis en ervaring en kan hij/zij stilaan groeien binnen onze sport. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Het enige wat van groot belang is, is dat je een fijne en leerrijke tijd bij ons beleefd en dat je ten volle kan genieten van de pracht van de westernsport.

Een ander grote doelstelling van onze vereniging is het toegankelijk maken van de westernsport voor ALLE paardenrassen. Of je nu in het bezit bent van een Quarter Horse, een Appaloosa of een warmbloedpaard, wij zijn er van overtuigd dat jij en je paard je volledig thuis zullen voelen binnen onze vereniging.

Naast het organiseren van wedstrijden vinden wij het eveneens erg belangrijk dat u ten alle tijden een enorme bron van informatie ter beschikking hebt over alles wat onze Amerikaanse ruitersport aangaat. Wij trachten dan ook met onze website een informatiecentrum te zijn waar u een antwoord vindt op de meeste van uw vragen. U kan eveneens een databank raadplegen waar wij trachten veel van de trainers en fokkers binnen onze sport in kaart te brengen.

De westernsport is een erg mooie en veelzijdige tak binnen de grote wereld van de paardensport. Wij bij P.R.A.B. zijn hiervan bewust en zullen dan ook steeds onze uiterste best doen om uw aanraking met deze prachtige rijstijl zo positief mogelijk te laten verlopen.

P.R.A.B. is niet zomaar een vereniging, het is een vereniging met een hart voor de sport.

Contact

naam
Kenny Vanrusselt
adres
Reigerstraat 2 , 2490 Balen
e-mail
e-mail
Website
website

Locatie

adres
, 2490 Balen
Naar top