Buurtrestaurant

Een Buurtrestaurant is een plaats waar iedereen welkom is om samen gezond, gezellig en tegen een budgetvriendelijke prijs te eten. De menu’s zijn elke week anders en worden door vzw de Biehal bereid met verse, lokale producten. Je krijgt telkens een heerlijk driegangenmenu (soep, hoofdgerecht, dessert) voorgeschoteld.

In Balen wordt het Buurtrestaurant elke woensdag (behalve op feestdagen, of op dinsdag voor Den Travoo) ingericht om 12u30, telkens op een andere locatie, afwisselend in: 

  • PC Rosselaar of Hulsen
  • PC Olmen
  • Den Travoo (telkens op dinsdag)
  • PC Gerheide
  • PC Stotert
Voor de juiste locatie kijk je best in de activiteitenkrant Gebuurtenissen, de InBalen, de infoborden, ... Bekijk hier alvast de planning voor het voorjaar van 2024.
 
Je bent welkom vanaf 12u, het eten wordt geserveerd om 12u30.


Prijs

10,20 euro per maaltijd (6,10 euro voor kinderen t.e.m. 12 jaar). Heb jij een UiTPAS met kansentarief? Dan betaal je de helft van de prijs. 


Reserveer je tafel

Op voorhand reserveren is verplicht en kan eenvoudig via vrijetijdscentrum De Kruierie (telefonisch via 014/74 40 50 of aan de balie) of via buurtrestaurant@balen.be 

Je kan reserveren tot zaterdag 16u voor de week erop. Vermeld bij reservatie zeker je naam, de datum waarvoor je wil reserveren en het aantal plaatsen dat moet worden voorbehouden.

- Het Buurtrestaurant is een initiatief van lokaal bestuur Balen i.s.m. de Biehal vzw uit Lommel.

Openingsuren & contact

adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/74 44 44
e-mail
info@ocmwbalen.be
Naar top