Materialenplatform

Een pagina van verenigingen voor verenigingen...

Hebben jullie als vereniging materialen die je ter beschikking wil stellen voor andere verenigingen? Wil je zelf materialen lenen van andere verenigingen? Dan kan dat ook via dit platform.

Maak gebruik van de huurovereenkomst om achteraf geen problemen te krijgen met afspraken die niet nagekomen zijn.

Klik (hier) meteen door naar het overzicht van te huren materialen en geef er zelf jouw materialen in!

Meer info en alles netjes uitgelegd in onderstaand filmpje

Materialenplatform_2020 from Gemeente Balen on Vimeo.


Waarom dit platform?

Op deze manier proberen we te voorkomen dat niet alle verenigingen hetzelfde materiaal aankopen. Ze kunnen het op een eenvoudige manier uitlenen of huren bij andere Balense verenigingen. 

Door als vereniging materialen ter beschikking te stellen, kom je in contact met andere verenigingen. Op deze manier werk je ook aan een sterk netwerk rond je vereniging. Dat kan positief bijdragen aan de werking van je eigen vereniging. 

Het is een aanvulling op de materialen die je van de gemeente kan ontlenen. Voor alle duidelijkheid: bij ontleningen via dit platform werk je van vereniging tot vereniging. De gemeente komt hier niet in tussen. 


Geven en nemen

Belangrijk in het verhaal van het materialenplatform is dat het een idee is van geven en nemen. Dit wil zeggen dat enkel die verenigingen die zelf materialen ter beschikking stellen, materialen van andere verenigingen zullen kunnen ontlenen of huren. Het is deze wisselwerking van geven en nemen die zal zorgen voor een goede werking van dit materialenplatform.


Hulp nodig?

Lukt het niet om zelf materialen toe te voegen aan het document? Stuur een mailtje naar materialenplatform@balen.be en wij helpen je graag verder.

Openingsuren & contact

adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top