Hulsen21, ideeën voor een nieuw kerkplein

Het gemeentebestuur heeft recent de goedkeuring gekregen voor rioleringswerken in Hulsen. We willen van deze gelegenheid gebruik maken om het kerkplein te vernieuwen.  

Voor we aan het plan beginnen te tekenen, willen we de stem van de inwoners en verenigingen van Hulsen horen. Wat wil je doen op het plein? Hoe moet het eruit zien? Wat mag er zeker niet gebeuren met het plein? Wat hebben de verenigingen nodig als het over het plein gaat? Vragen waar we graag samen met hen over willen nadenken.  

Het gemeentebestuur nodigde de inwoners en verenigingen van Hulsen dan ook graag uit om mee ideeën aan te reiken. Daarom organiseerden we een inspraakmoment over het nieuwe kerkplein op zaterdag 28 april 2018 in de parochiezaal St-Hubertus van Hulsen (Ossenberg 114). 

Na het inspraakmoment gingen de architecten van het studiebureau aan de slag, mede op basis van de ideeën uit de vergadering. Op donderdag 21 juni 2018 om 20u koppelen we de ontwerpplannen terug aan de inwoners van Hulsen. Om in te kunnen schatten hoeveel mensen we mogen verwachten, vragen we wel om vooraf in te schrijven via het e-formulier.

Naar top