Seniorenweek

Seniorenweek 2023

De Seniorenweek is een week waarin Balense jong-senioren en senioren van alle leeftijden verwend worden met een uitgebreid programma aan activiteiten. Ouder worden is iets om te vieren, en dat doen we deze week dan ook met veel plezier. We doen er dit jaar zelfs een schepje bovenop. Want voor het eerst organiseren we ook een muzikale activiteit op zaterdagavond.

De rest van de week is er voor ieder wat wils, met lezingen, sportactiviteiten, lekker eten en meer. De ideale kans om elkaar te ontmoeten, nieuwe dingen te leren en te genieten van de kleine dingen in het leven.

De 8de editie van de Seniorenweek gaat door van maandag 20 tot en met zaterdag 25 november. Bekijk hier de online versie van het programmaboekje.


Maandag 20 november

  • Ontbijtbuffet (inschrijvingen afgesloten)
  • Kaartnamiddag (inschrijvingen afgesloten)

Dinsdag 21 november

  • Buurtrestaurant in Den Travoo (inschrijven via via telefoon (014/32 31 53) of per mail reservatie.apollon@debiehal.be)
  • Sporten is troef (inschrijvingen afgesloten)

Woensdag 22 november

Donderdag 23 november

Vrijdag 24 november

  • Muziek is troef met Adje Palen & Luc van Meeuwen (inschrijvingen afgesloten)

Zaterdag 25 november


Heel wat activiteiten zijn populair. Daarom is het belangrijk dat je op tijd inschrijft. Dit kan in vrijetijdscentrum De Kruierie (Bevrijdingsstraat 1) of online via vrijetijd.balen.be

Fotoalbums

2018: Seniorenweek: Optreden Bonanza's Alle fotoalbums

Openingsuren & contact

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/74 45 07
e-mail
senioren@ocmwbalen.be
Naar top