Gemeente Balen Gemeente Balen

Uit in Balen : Toerisme

Wordt verwacht

 • Keimannetjeshappening

  op zo 5 aug
  van 9u tot 15u
  VVV Balen en dienst toerisme

  Wandelactiviteit (+/-5km) met onderweg doe-opdrachten voor kinderen. Bij aankomst: kinderanimatie. Ook mogelijkheid om de 'kandidaat wandeling van het jaar' de Keiheuvelwandeling van 11,5 km te doen

  Keiheuvel
 • Fietshappening De Schakel - 30 Jaar

  op zo 26 aug
  van 8u tot 14u
  VVV Balen en dienst toerisme

  De laatste zondag van augustus wordt er door jong en minder jong, door groot en klein traditiegetrouw ge-Schakel-d in de Kempen. Dit jaar zijn we toe aan een jubileumeditie. In Balen kan je vertrekken vanuit de Kruierhut en in deelgemeente Olmen vanuit de Tuttershut.

  VC De Kruierie - FC Germeer
 • Avondwandeling in de Keiheuvel

  op ma 3 sep
  van 18u30 tot 20u30
  VVV Balen en dienst toerisme

  Op maandag 3 september organiseert VVV Balen en de dienst toerisme een avondwandeling. Deze gratis gezinswandeling van ca 7 km vertrekt stipt om 18u30 aan de parking Recreatiedomein Keiheuvel 2490 Balen. Bij deze gratis wandeling van 10.000 stappen of 7 km krijg je een stempel op de spaarkaart voor de gezondheidswandelingen. De wandeling is moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Best stevige wandelschoenen,een zaklamp en een fluovestje voorzien.

  Recreatiedomein Keiheuvel
 • Avondwandeling in Rosselaar

  op ma 1 okt
  van 18u30 tot 20u30
  VVV Balen en dienst toerisme

  Op maandag 1 oktober organiseert VVV Balen en de dienst toerisme een avondwandeling. Deze gratis gezinswandeling van ca 7 km vertrekt stipt om 18u30 aan de kerk Rosselaar Olmensebaan 2490 Balen. Bij deze gratis wandeling van 10.000 stappen of 7 km krijg je een stempel op de spaarkaart voor de gezondheidswandelingen. De wandeling is moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Best stevige wandelschoenen,een zaklamp en een fluovestje voorzien.

  kerk Rosselaar

Lopende activiteiten

 • Fietszoektocht-Dwars door Balen

  tot vr 31 aug
  VVV Balen en dienst toerisme

  Langs een route van zo’n 25 km Dwars door Balen ga je op zoek naar foto’s of geheime vragen. Deelnameformulieren kan je aan 3 euro kopen in VC De Kruierie. Wil je een mooie prijs winnen, breng dan je ingevulde formulier binnen uiterlijk op vrijdag 31 augustus 2018.

  Vrijetijdscentrum De Kruierie
 • Wandelzoektocht-Door 't Centrum

  tot vr 31 aug
  VVV Balen en dienst toerisme

  Al wandelend kan je de mooiste plekjes door ‘t centrum ontdekken. De route van zo’n 6,1 km is moeilijk toegankelijk voor rolstoelen. Deelnameformulieren kan je aan 3 euro kopen in VC De Kruierie. Wil je een mooie prijs winnen, breng dan je ingevulde formulier binnen uiterlijk op vrijdag 31 augustus 2018.

  Vrijetijdscentrum De Kruierie
1-6 Van 6