Demo workshop fermenteren VOLZET

UiTPas
Fermenteren is een eeuwenoude bewaartechniek. Gefermenteerde voeding bevat veel levende micro-organismen. Herboriste en kruidenverwerker Leen Daems laat je in school Rosselaar (Haverstraat 6) kennismaken en proeven van verschillende fermentaties. Daarna ga je zelf aan de slag. Breng een kopje, een lepeltje en een vork mee. Deelname 5 euro, inschrijven via vrijetijd.balen.be of in De Kruierie. I.s.m. Avansa Kempen.

Wanneer

  • do 09 oktober 2025
    van 19u tot 21u

Prijs

€ 5,00
€ 1,00 (UiTPAS met kansentarief) (1 euro : uitpas met kansentarief<br />)

Waar

naam
GBS De Bijenkorf
adres
Haverstraat 62490 Balen

Contact

Telefoon
014 74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Alle activiteiten
Naar top