Leer tijdens deze workshop in Den Travoo hoe je deze veelzijdige eiwitbronnen kan gebruiken in de dagelijkse keuken. Meebrengen: schort, mes en bewaardoosje.
Wanneer
-
za 29 november 2025van 10u tot 13u
Prijs
Gratis (Vrije bijdrage in euro of LETS'en (www.letszandland.be))Waar
- naam
- Den Travoo
- adres
- Gasthuisstraat 672490 Balen
Contact
- Telefoon
- 0473 75 65 87
- peter.zimmerman@telenet.be
Info
Tofu en tempeh zijn plantaardige eiwitbronnen die veelzijdig kunnen gebruikt worden in de dagelijkse keuken.
Tijdens deze workshop gaan we ermee aan de slag en natuurlijk ook proeven.
Breng naast een schort, snijplank en ook een scherp mes mee en een bakje om het lekkers in mee naar huis te nemen.
Inschrijven via https://forms.gle/ihTFENrxSzUbqzDEA