Eén jaar UiTPAS in Balen

dinsdag 09 januari 2024
9 januari vierden we de eerste verjaardag van de UiTPAS Balen. Een jaar geleden lanceerden we deze pas met de ambitie om iedereen in Balen toegang te geven tot cultuur, sport en vrije tijd. En dat is gelukt! In het eerste jaar zijn er al meer dan 2.200 UiTPASsen uitgedeeld en 34.713 punten gespaard.

Heb je nog UiTPAS-punten op overschot? Ruil ze om en trakteer jezelf op een leuk geschenkje! Op de website van UiTPAS (of in de app) vind je een overzicht van alle beschikbare voordelen. Dat zijn er intussen al meer dan 2.000!

Dank aan alle UiTPAS-partners!

We willen graag alle UiTPAS-partners bedanken voor hun inzet en samenwerking. Dankzij jullie kunnen we een breed aanbod aan activiteiten aanbieden aan inwoners van Balen. We kijken ernaar uit om samen met jullie de UiTPAS in de toekomst verder uit te bouwen.

Benieuwd naar welke Balense verenigingen de UiTPAS aanvaarden? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Ook een UiTPAS? 

In VC De Kruierie kan je een UiTPAS aankopen. Deze kost 5 euro en is levenslang geldig. Bovendien krijg je bij aankoop enkele toffe welkomstvoordelen cadeau. Je kan in De Kruierie ook terecht voor meer info over de omgeving of tips voor leuke activiteiten. 

Meer inspiratie nodig? Bekijk alle voordelen in Balen en de regio Kempen op www.uitpaskempen.be of in heel Vlaanderen op www.uitpas.be


Meer info: www.balen.be/uitpas 

Nieuwsoverzicht
UiTPAS in Balen

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Vandaag gesloten
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be

Deel deze pagina

Naar top