Gemeente Balen Gemeente Balen

Nieuws : OCMW

 • Hamburgerweek in Den Travoo

  vr 13 okt
 • Vrijwillige chauffeurs en begeleiders gezocht

  vr 6 okt
  Het OCMW heeft een minibusje aangekocht, aangepast voor het vervoer van oudere mensen of personen met een beperking die geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer. Hiervoor zoekt men nog chauffeurs en begeleiders. Geïnteresseerden nemen contact op met Maria Vanwesemael in het OCMW-huis.
 • Speeltuintje aan WZC Ter Vest verenigt jong en oud

  Tuin Ter Vest wo 6 sep
  Op woensdag 30 augustus is een gloednieuwe tuin met een viertal speeltoestellen (een veerwip, draaipalen, en kuipschommel en een klimrek met schuifaf) ingehuldigd aan woonzorgcentrum Ter Vest. De tuin moet een brug slaan tussen de bewoners op leeftijd en hun jonge bezoekers.
 • OCMW zoekt huurhuizen

  huurhuis do 31 aug
  Het is erg moeilijk voor een erkende vluchteling om een huurwoning te vinden. Daarom doet OCMW Balen een warme oproep aan huiseigenaars om hun woning te verhuren aan deze vluchtelingen via het OCMW. Als je vragen hebt of je wil je woning verhuren, neem dan contact op met Yoeri Lecocq (014/82 98 81).
 • Cursusaanbod Basiseducatie Kempen 2017-2018

  Magazine Basiseducatie Kempen 2017-2018 wo 5 jul
  Centrum voor Basiseducatie Kempen geeft cursussen taal, rekenen, computer en algemene vorming waarmee laaggeletterden hun basisvaardigheden in een aangepast tempo kunnen versterken en opfrissen. Bekijk hier het cursusaanbod in het Basiseducatie Magazine 2017-2018.
 • Brainstorm mee over de gemeenschap van morgen

  Brainstorm do 1 jun
  Brainstorm je graag mee over thema's die de lokale politieke agenda bepalen? Ga dan naar de themavergaderingen (o.a. 9 juni) van het Welzijns- en Gezondheidsoverleg regio Mol (WORM). Het resultaat bezorgt men als inspiratielijst over aan de plaatselijke politieke partijen.
1-6 Van 6