logo print  logo ocmw print

KVLV Vrouwen met Vaart Balen-Centrum

(grote weergave)

Jong en minder jong , lid of geen lid, kan deelnemen aan ons jaarlijks divers aanbod.

Culinair leren we dit jaar hopelijk wat bij door een feestelijk paasmenu op maandag 25/2, ma 29/4 over asperges, ma 14/10 leren we Italiaanse favorieten klaarmaken, en ma 9/12 gaan we recepten van de wereldkeuken bekijken, telkens om 19u in het Parochiecentrum.

Op dinsdag 26 maart om 19u versieren we een hippe katoenen tas(totebag) met een fotoprint en borduren er dan nog een leuk kleurrijk accent op .

Sportievelingen kunnen terecht op de line dance avonden.

Bloemschikkers zijn welkom op ma 21/2; ma 18/2; woe 24/4, ma 27/ 05, ma 9/9 en ma 7/10 telkens om 19u30 in PC patio.Losse les 6 euro voor leden, niet-lid 9 euro. Dinsdag 26 november hebben we weer een advent workshop , dit is een avond waar je enkel een mesje dient mee te brengen voor al de rest zorgt KVLV. Uitstappen dichtbij of wat verder weg, ook deze ontbreken niet. Dit jaar brengen we een bezoek aan het Textielmuseum in Tilburg en een stadsbezoek met gids.

In de zomerperiode is dinsdagnamiddag fietsnamiddag van 13u tot -/+17u , van juli tot augustus fietsen we ook donderdagavond vanaf 19u, vertrek aan PC Balen in Gustaaf Woutersstraat 29.

Jaarlijks zijn er ook nog een 4-tal ledenbijeenkomsten waar je bij lekker eten, gezellig kan bij babbelen, of genieten van af en toe een leerrijke spreker, ontspanning , in oktober komt Leen Persijn met haar theatervoorstelling Hola, zomaar oma! Samen met KVLV's  van omliggende  dorpen organiseren we nog heel wat leuke dingen.

Ook niet-leden zijn welkom, zij betalen wel een beetje meer dan onze leden.

60+ KVLV bezoeken dit jaar vrijdag 1 februari den Travoo en gaan er ook eten. Verder op donderdag 23 mei is er een boottocht met de Zander, op dinsdag 18 juni bezoeken ze een tuin in Mol, in september bezoeken ze Vitalita in Olmen.

Website: www.kvlv.be als je hier postcode van Balen ingeeft onder KVLV in je buurt, kan je alle activiteiten van Balen Centrum maar ook omliggende KVLV’s vinden.

Want, groot voordeel, éénmaal lid van KVLV kan je overal deelnemen aan activiteiten die misschien hier in Balen niet doorgaan..

Je kan contact met ons opnemen via ons email adres: kvlvbalencentrum@gmail.com of je kan eens een kijkje nemen op onze Facebook pagina kvlvbalencentrum.

Van harte welkom!

Wij aanvaarden de Vrijetijdscheque.

dfsdfd

Contact

naam
Dymphna Jacobs
adres
Steegsebaan 43 , 2490 Balen
tel.
0497/39 13 01
e-mail
e-mail
Website
website

Locatie

adres
Meestal PC Centrum, G. Woutersstraat 29 , 2490 Balen
Naar top