Gemeente Balen Gemeente Balen

KVLV Vrouwen met Vaart Balen-Centrum

Jong en minder jong , lid of geen lid, kunnen deelnemen aan ons jaarlijks divers aanbod.

Voor de kinderen organiseren we op 12 februari a.s. een workshop Streetfood en in oktober gaan we recycleren met petflessen en daar leuke dingen van maken, begin ze al maar bij te houden in allerlei kleuren...

Culinair, crea in de vorm van spijkerkunst, vorming, line dance, bloemschikken, we proberen steeds weer vernieuwend te zijn.

Uitstappen dichtbij of wat verder weg, ook deze ontbreken niet. Dit jaar brengen we een bezoek aan Moeders voor Moeders in Antwerpen en werpen we een blik achter de schermen van de Zoo.

In de zomerperiode is dinsdagnamiddag fietsnamiddag van 13u tot -/+17u , van juli tot augustus fietsen we ook donderdagavond vanaf 19u, vertrek aan PC Balen in Gustaaf Woutersstraat 29. Jaarlijks zijn er ook nog een 4-tal ledenbijeenkomsten waar je bij lekker eten, gezellig kan bij babbelen, of genieten van af en toe een leerrijke spreker, ontspanning , in oktober komt Erna Siebens vertellen over de badmode van vroeger.

Samen met KVLV's  van omliggende  dorpen organiseren we nog heel wat leuke dingen.

Ook niet-leden zijn welkom, zij betalen wel een beetje meer dan onze leden.

60+ KVLV bezoeken dit jaar oa een alpacaboerderij in Ham, minigolf, Sas 4 Scheepvaartmuseum en nog een filmvoorstelling..

Website: www.kvlv.be als je hier postcode van Balen ingeeft onder KVLV in je buurt, kan je alle activiteiten van Balen Centrum maar ook omliggende KVLV’s vinden.

Want, groot voordeel, éénmaal lid van KVLV kan je overal deelnemen aan activiteiten die misschien hier in Balen niet doorgaan..

Je kan contact met ons opnemen via ons email adres: kvlvbalencentrum@gmail.com of je kan eens een kijkje nemen op onze Facebook pagina kvlvbalencentrum.

Van harte welkom!

Wij aanvaarden de Vrijetijdscheque.

Contact

naam
Dymphna Jacobs
adres
Steegsebaan 43 , 2490 Balen
tel.
0497/39 13 01
e-mail
e-mail
Website
website

Locatie

adres
Meestal PC Centrum, G. Woutersstraat 29 , 2490 Balen