logo print logo ocmw print

Nieuws : Lezen

Nieuwsoverzicht

 • Onderwijs: Bezoek interactieve expo van Leo Timmers

  zo 21 feb
  Tijdens de Jeugdboekenmaand (maart) staat lezen in de kijker want lezen is een feest. En speciaal hiervoor is er in VC De Kruierie een expo van de jeugdboekenillustrator Leo Timmers. Zeker een bezoekje waard met je klas!
 • Onderwijs: Bib komt naar je toe

  di 16 feb
  Tussen de krokus-en de paasvakantie komen we weer naar jullie met bakken vol leuke, interessante, spannende, grappige,...boeken. We voegen er nog enkele weetjesboeken en een paar strips bij zodat de klasbib weer goed gevuld is. Bekijk hieronder de planning wanneer we bij je langskomen.
 • Onderwijs: Jeugdboekenmaand 'Lezen is een feest!'

  di 16 feb
  Naar aanleiding van de jeugdboekenmaand (maart) met het thema ‘Lezen is een feest’ roepen we jullie op om in jullie klasbubbel een leesfeest in te richten. Maak hiervan foto's en bezorg ze aan de Bib, zo kunnen ze meegenieten van jullie LeesFeest. Tips vind je in de Bib (sticker 'jeugdboekenmaand).
 • Onderwijs: Planning bib@school periode 4

  di 16 feb
  Plan hieronder je laatste bezoek aan de Bib van dit schooljaar. Mocht dit bezoek niet kunnen doorgaan omwille van eventuele coronamaatregelen, dan komen wij weer naar jullie met een boekenpakket en alternatief aanbod.
1-4 Van 4
Naar top