Nieuws : OCMW

Nieuwsoverzicht

 • Buurtrestaurant Balen (menu december 2022)

  ma 28 nov
  Een Buurtrestaurant is een plaats waar iedereen welkom is om samen gezond, gezellig en tegen een budgetvriendelijke prijs te eten. Je kan er elke vrijdag (of dinsdag in Den Travoo) terecht op een andere locatie. Vooraf reserveren is verplicht. Bekijk hier het menu van december.
 • Dringend gezocht: vrijwilligers huiswerkbegeleiding

  vr 18 nov
  Den Travoo is dringend op zoek naar vrijwilligers voor huiswerkbegeleiding. Heb jij één uur per week vrije tijd? Stel je dan nu kandidaat via het vrijwilligersplatform van onze gemeente.
 • Recht op jobbonus? Registreer je rekeningnummer via Mijn Burgerprofiel.

  do 10 nov
  De Vlaamse jobbonus is een bonus voor wie minder dan € 2.500 bruto verdient. Wie in aanmerking komt, ontvangt in het najaar hier automatisch een brief van. Voor de uitbetaling vraagt de overheid om een rekeningnummer te registreren in Mijn Burgerprofiel.
 • Verras een geweldige mantelzorger!

  di 8 nov
  Hoewel we de Dag van de Mantelzorg normaal vieren op 23 juni, willen we onze mantelzorgers dit najaar extra verrassen met een leuke attentie. Want mantelzorger, dat ben je elke dag van het jaar. Nomineer je mantelzorger door de gegevens door te spelen via het e-loket of telefonisch vóór 30 november.
 • Rechtzetting Gebuurtenissen: Kerstconcert en Buurtrestaurant

  do 3 nov
 • Wensboom brengt kinderwensen in vervulling

  do 3 nov
  Pluk tussen 8 november en 2 december een wens uit de wensboom en bezorg een kind in een kwetsbare situatie een magisch eindejaar. De kinderen kregen de kans om hun cadeauwens kenbaar te maken via onze boom. De prijs van de cadeautjes varieert, maar bedraagt nooit meer dan 15 euro. 
 • Buurtrestaurant Balen (menu november 2022)

  di 1 nov
  Een Buurtrestaurant is een plaats waar iedereen welkom is om samen gezond, gezellig en tegen een budgetvriendelijke prijs te eten. Je kan er elke vrijdag (of dinsdag in Den Travoo) terecht op een andere locatie. Vooraf reserveren is verplicht. Bekijk hier het menu van november.
 • Wijziging openingsuren juridische dienst OCMW-huis

  vr 28 okt
1-8 Van 8
Naar top