Nieuws : OCMW

 • Jaarlijks verlof Wijk-werken (PWA): 15 jul-2 aug

  wo 10 jul
 • Website Federale Pensioendienst en mypension.be vernieuwd

  wo 3 jul
  De Federale Pensioendienst (FPD) viert haar derde verjaardag met een nieuwe website en nieuwsbrief. Het heeft ook enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan mypension.be, zoals een simulatie van je pensioen als je stopt op een zelf gekozen datum en bij de afkoop van studiejaren.
 • Den Travoo zoekt vrijwilligers

  ma 1 jul
  Den Travoo zoekt vrijwilligers voor huiswerkbegeleiding, het PC-café, de ontmoetingsruimte en de keuken. Bekijk hieronder taakomschrijving, gewenste profiel, kennis & vaardigheden en werktijden. Je kan meer info verkrijgen en jezelf aanmelden bij de medewerkers van Den Travoo.
 • Huis van het Kind zoekt vrijwillige kinderoppassers

  ma 1 jul
  Het Huis van het Kind Regio Mol is op zoek naar vrijwilligers die op kinderen van 0 tot 3 jaar passen terwijl hun mama's Nederlands leren. De opvangmomenten gaan door van september 2019 tot juni 2020 op dinsdag of donderdag tussen 9u en 12u in kinderclub 't Krekeltje (Molderdijk 27, Mol).
 • Bekijk het vormingsaanbod van Den Travoo voor het najaar

  wo 19 jun
  Den Travoo biedt heel wat interessante vormingen en diensten aan. Bekijk bij 'downloads' het aanbod voor het najaar of haal het vormingsboekje af in het ocmw-huis of in Den Travoo. Alle vormingen zijn gratis, voor deelname aan cursussen moet je wel steeds vooraf inschrijven.
1-5 Van 5