Nieuws : Dienst onderwijs en gezin

  • Alle berichten

Nieuwsoverzicht

  • Werken aan nieuwbouw Klavertje 4 Olmen van start in april

    ma 25 mrt
    De kleuters van GVBS Klavertje 4 in Olmen krijgen een nieuw schoolgebouw. De afbraakwerken gaan net na Pasen van start. Het gehele project is vermoedelijk klaar voor september 2025. Toegang tot de school is enkel mogelijk vanuit de Schoolstraat of het tijdelijk aangelegde pad in de Kerkhofstraat.
  • Werken aan nieuwbouw GBS 't Graantje van start

    do 29 feb
    In de eerste week van maart gaan de werken aan de nieuwbouw van gemeentelijke basisschool ’t Graantje (De Puzzel) van start. Aannemer Vanhout.pro werd aangesteld om alles in goede banen te leiden.
  • Naar eerste middelbaar in Mol, Geel,...? Eerst online aanmelden, dan pas inschrijven

    do 15 feb
    Start je kind volgend schooljaar in het 1e middelbaar van het gewoon onderwijs in de regio Zuiderkempen (Mol, Geel, Herentals, Kasterlee, Vorselaar en Westerlo)? Dan moet je je kind eerst online aanmelden (van 25 maart tot 19 april), vooraleer te kunnen inschrijven (vanaf 14 mei).
  • Nieuwe inschrijving in een Balense school? Meld je eerst online aan!

    di 12 dec
    Is jouw kind geboren in 2022, vóór 2022 maar nog nooit ingeschreven in een Balense school, of wil je een andere Balense school kiezen? En behoor je tot het schoolpersoneel of heb je al een kind op die school? Meld je dan vanaf 8 januari aan via balen.be/aanmeldenscholen. Anderen kunnen vanaf 27 feb.
  • Nieuwe pedagogische aanpak en gebouwen voor ’t Graantje

    wo 6 sep
    Na heel wat voorbereidingen kunnen de werken aan de nieuwbouw voor gemeentelijke basisschool ’t Graantje (De Puzzel) bijna beginnen. Binnenkort wordt er een aannemer aangesteld, die normaal gezien in het voorjaar van 2024 zou moeten starten met de werken aan de school van Gerheide.
1-5 Van 5
Naar top