Wijziging lokalen groepslessen academies

vrijdag 04 september 2020
Een aantal groepslessen van de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord verhuizen van VC De Kruierie naar grotere lokalen in school De Puzzel (Schoor) en jeugdcentrum Biesakker. Dit omwille van de coronamaatregelen.

De lokalen in De Kruierie bleken voor bepaalde lessen te klein om aan de coronamaatregelen te kunnen voldoen. 12-jarige leerlingen moeten onderling immers voldoende afstand behouden.


Muziek: school Schoor

Bij de muzieklessen verhuizen Muzieklab (dinsdagavond), Muziekatelier 3de en 4de jaar (woensdagavond en zaterdagvoormiddag) en klarinetles (woensdagavond) naar Gemeentelijke Basisschool De Puzzel in Schoor (Sint-Rochusstraat). Muzieklab en Muziekatelier worden daar gegeven in de educatieve ruimte van de school, de klarinetles in het klaslokaal naast de educatieve ruimte.


Woord: jeugdcentrum Biesakker

De lessen woordkunst van Juf Annemie verhuizen allemaal naar de vergaderlokalen op de eerste verdieping van jeugdcentrum Biesakker.

Bekijk bij 'downloads' hieronder het overzicht met de gewijzigde lokalen. De leerkrachten brengen de huidige leerlingen ook nog persoonlijk op de hoogte van deze wijzigingen. Je kan alle info ook steeds vinden op www.amwmol.be.

Nieuwsoverzicht
Muziekschool

Contact

Dienst voor kunstonderwijs

Vandaag gesloten
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top