Leerkrachten: Project 'Proefkampioen'

maandag 24 augustus 2020
'De Proefkampioen' is een educatief project voor kinderen van 3 tot 8 jaar om de smaakontwikkeling te stimuleren. Als je deze box gaat gebruiken, laat dit dan tijdig weten aan VC De Kruierie, zij schenken je een waardebon voor een gratis groenten- en fruitpakket.

“Neen, dat lust ik niet!” Een beroemde uitspraak die je tijdens de middag op school ook al eens gehoord hebt? Proeven is iets dat kinderen moeten leren, met vallen en opstaan. Om scholen (en ouders) een handje te helpen bij de smaakontwikkeling van kinderen is er De Proefkampioen.

Omdat wij als Gezonde Gemeente, kinderen graag gezond zien opgroeien, bieden wij de scholen ook dit jaar graag de proefkampioen aan.
De Proefkampioen is een educatief project voor kinderen van 3 tot 8 jaar om de smaakontwikkeling te bevorderen. Het ondersteunt scholen én ouders bij dit leerproces. Dit materiaal is uiterst geschikt voor gebruik in de onderwijssetting. Kinderen kunnen voelen, kijken, ruiken en proeven. Spelenderwijs maken ze kennis met de vier basissmaken. De bijhorende Proefkoffer bevat kleurrijk materiaal en een praktische handleiding.
Via https://www.oogvoorlekkers.be/proefkampioen kan de spelkoffer ontleend worden.

Gratis groenten- en fruitpakket
Graag bieden wij een voucher aan om gratis een groenten- en fruitpakket af te halen. Stuur ten laatste 3 weken voor de datum dat jullie de koffer ontlenen via Oog voor lekkers, een mailtje naar birgit.massage@balen.be. Zij neemt verder contact op met jullie wanneer de voucher zal klaarliggen in De Kruierie.

Nieuwsoverzicht
proefkampioen

Contact

Cel Gezondheid

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top