logo print  logo ocmw print

Tournee door Balen met kleinschalige optredens voorlopig 'on hold' gezet

donderdag 23 juli 2020
Het crisisteam heeft beslist om 'Anderhalve Meter on Tour' voorlopig 'on hold' te zetten, gezien de lokale uitbraak van het coronavirus. De vrijetijdsdiensten hadden deze reeks van kleinschalige optredens gepland doorheen Balen, als coronaproof alternatief voor de Muziekterrassen.

'Anderhalve Meter on Tour' was een gratis en coronaproof programma met muziek, comedy, mentalisme, straattheater en familievoorstellingen, dat elke dinsdag- en donderdagavond (van 28 juli t.e.m. 27 augustus) verschillende locaties over heel Balen zou aandoen. Er zou gewerkt worden met vooraf te reserveren tickets en andere coronamaatregelen, zoals o.a. zittend publiek, geen drankverkoop, mondmasker dragen, afstand houden, geen mengeling van bubbels,...

Normaal zou de promotie woensdag (22 juli) gestart zijn, maar door de recente corona-uitbraak in Olmen heeft het crisisteam beslist om 'Anderhalve Meter on Tour' voorlopig 'on hold' te zetten. In afwachting van de evolutie van het virus en deze lokale uitbraak zal beslist worden over de eventuele definitieve afgelasting.

Nieuwsoverzicht
Anderhalve Meter on Tour (voorlopig on hold)

Contact

Dienst toerisme

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
toerisme@balen.be
Naar top