logo print  logo ocmw print

Nog t.e.m. 18 september gratis telefonische sessies bewegingscoach

woensdag 22 juli 2020
Wil je iets aan je gezondheid doen? Wil je meer bewegen, maar weet je niet hoe? Bewegingscoach Jim helpt je met een persoonlijk beweegplan. Hij geeft inwoners van Balen en Mol nog t.e.m. 18 september gratis telefonisch advies op maat, volgens jouw 'interesses'.

Bewegen Op Verwijzing

Heeft corona jou tot stilstand gebracht en mis je je actieve leven van ervoor? Of voel je jezelf wat minder fit in je hoofd? Of ging je net meer bewegen in lockdowntijden en ‘moet’ je nu afkicken van die gezonde gewoonte omdat het drukker wordt? Hoeft niet. Als je (opnieuw) meer wil bewegen maar niet meteen ziet hoe, is er Bewegen Op Verwijzing.

Dankzij 'Bewegen Op Verwijzing' gaan mensen meer bewegen, hebben meer energie en minder last van stress, komen meer buiten, slapen beter, roken en snoepen minder.


Contacteer coach Jim

Samen met een speciaal opgeleide coach maak je een persoonlijk beweegplan en hij of zij volgt je op en motiveert je om het op lange termijn vol te houden. Iets voor jou? Ga dan éérst langs bij je huisarts voor een verwijsbrief voor Bewegen Op Verwijzing en neem daarna contact op met Jim Vancampfort, de BOV-coach voor Balen en Mol:

  • Bel naar 0468/01 27 00 
  • Sms ‘bewegen’ naar 0468/01 27 00, dan neemt Jim zo snel mogelijk contact met jou op
  • Mail naar mol.jim@bewegenopverwijzing.be


Hoeveel kost de begeleiding?

Door de corona-crisis zijn de telefonische sessies uitzonderlijk gratis t.e.m. 18 september 2020 voor inwoners van Mol en Balen.

Maar ook daarna profiteer je dankzij Bewegen op Verwijzing van heel lage tarieven. Je betaalt je coach maar 5 euro per kwartier voor een individuele sessie en 1 euro per kwartier voor een groepssessie. Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming van je gezondheidsfonds? Dan krijg je een extra korting. Sommige gezondheidsfondsen betalen het bedrag dat je aan de coach betaald hebt geheel of gedeeltelijk terug. Je kan ook betalen met de vrijetijdscheque die je aankoopt bij je gemeente. Kortom: begeleiding door een professionele coach voor weinig geld.


Meer info over Jim

Meer info over Bewegen op Verwijzing

Nieuwsoverzicht
Bewegen op Verwijzing

Contact

Cel Gezondheid

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top